Logare

Inscrie-te mai usor cu nume utilizator de la Facebook!

Deja dispun de casuta P2P Money


Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Logare

Logare

notare date de înregistrare

Am uitat parola

Logare
parola

Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Fii Jucător Gazdă!

 

Fii Jucător Gazdă!

Mai multe mii de persoane se înregistrează pe site-ul nostru în scopul de a găsi de lucru, de a câştiga bani, de a obţine venituri reale.

 

Consider important faptul, că cei care s-au înregistrat şi care se interesează de sistemul societăţii P2P Money, să primească informaţii corespunzătoare, doar începând de azi acceptăm în număr limitat înregistrarea Jucătorilor Gazdă.

 

Dă un clic aici, şi citeşte scurta descriere a Multi Challenge!

 

Dar înainte de a intra în detalii referitoare la ce aşteptări avem de fapt de la un Jucător Gazdă, aş dori să-ţi împărtăşesc câteva gânduri. În primul rând aş dori să-mi cer scuze de la tine, dacă pare cam lungă povestea, dar aceasta nu este o istorisire în trei propoziţii, deoarece dacă ne obligăm unul alături de celălalt, atunci presupun că mulţi ani vom fi în relaţii reciproce de afaceri.

 

Tot mai des mă întâlnesc în căsuţa mea poştală cu asemenea scrisori, în care aproape fără nicio excepţie primesc următorul mesaj:

 

"Înregistrează-te gratuit, nu trebuie să faci nimic, imediat ai primit atâţia şi atâţia dolari sau euro. Dacă trimiţi şi celorlalte cunoştinţe ale tale, atunci vei primi şi mai mult.

Dacă nu vrei să te ocupi de această tematică, chiar şi atunci vei primi o grămadă de bani, grăbeşte-te odată, că jumătate de pe planetă s-a înregistrat deja, doar tu ai mai rămas singurul care nu s-a înregistrat. Şi de altfel eşti un prost, dacă complet gartuit, fără niciun risc nu te apuci de cea mai bună afacere din lume."

 

Este un fapt general, că nimeni nu trebuie să facă nimic, doar firma organizatoare plăteşte comisionul gras. Însă nimeni nu a întâlnit o asemenea persoană, care ar fi primit chiar şi un ban din aceste comisioane promise.

 

Dar de bună seamă acest fapt aşa este în ordine. Dacă cineva nu face nimic, atunci de ce s-ar gândi, că va avea un câştig prin aceasta?

Vechea zicală este adevărată. "Ceea ce este prea frumos, ca să fie adevărat, cu mare probabilitate nu este adevărat."

 

Dacă în oferta noastră cauţi ofertă asemănătoare "super, nu trebuie să faci nimic, noi oricum plătim", atunci vei fi dezamăgit. Nu putem veni cu o asemenea idee, în care nu trebuie să faci nimic, nu trebuie să plăteşti nimic, ci doar vei avea de câştigat. Asemenea posibilitate de câştigare a banilor nu există. Cel care oferă aşa ceva, minte, probabil nu merită nici măcar să citeşti până la capăt oferta sa.

 

Ai reflectat oare asupra faptului, că de ce aceste pagini web minunate trebuie să le traduci din engleză în română cu ajutorul traducătorului Google? Cum e posibil, ca o firmă de aşa mare anvergură, care plăteşte comision de mai multe sute, chiar mai multe mii de dolari, să nu aibă pe piaţa ţintă un site tradus în limba ţării ţintă?

Sau te-ai gândit, că oare persoana care ţi-a trimis mesajul (alătură-te, intră, fă o lucrare), de fapt cine este în această firmă?

Cine îi dă dreptul de a-ţi oferi de lucru, comision sau orice altceva?

 

Sau întrebarea fundamentală. De fapt există sau nu această firmă?

 

Permite-mi să vorbesc acum despre noi. Diferit de emitenţii ofertelor străine menţionate mai sus, unde firma este înregistrată în vreun rai offshore, - asta în cazul în care există - astfel este necontrolabilă, imperceptibilă - P2P Money Europe INC., este o societate pe acţiuni americană rezidentă, ţinută în evidenţă de către autoritatea fiscală americană (IRS), impozitată în Statele Unite ale Americii, şi care îşi desfăşoară activitatea acolo.

 

Pentru ca activitatea efectuată în Europa a societăţii P2P Money, identitatea conducătorilor săi să poată fi uşor controlată, societatea-mamă a înfiinţat societatea P2P Money Slovensko s.r.o înregistrată în Slovacia, care se află în proporţie de 100% în proprietatea societăţii P2P Money Europe INC.

(aici oricine poate verifica datele legate de asociaţi: http://www.orsr.sk/vypis.asp?lan=en&ID=175659&SID=9&P=1 p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link )

 

Societatea noastră exploatează un sistem inovativ, care asigură tuturor participanţilor garanţii corespunzătoare pentru ca să-şi dorească să colaboreze cu noi fie în calitate de jucător, fie în calitate de vânzător, fie în calitate de colaborator.

 

În următorii 10 ani sistemul va fi introdus în întreaga Europă, în mai mult de 35 de ţări. Acest fapt în mare înseamnă, că în curând mai multe zeci de mii de jucători activi vor adera la sistemele p2pmoney, se va putea alege dintre mai multe sute de imobile, autovehicule de vânzare.

 

Mare parte dintre aceşti jucători află despre posibilităţile şi jocurile P2P Money prin intermediul cunoştinţelor, prietenilor. Această structură corespunde în totalitate cu strategia de marketing a Facebook, Twitter, Ning şi a altor sisteme comunitare asemănătoare.

 

Singura diferenţă este, că în timp ce site-urile menţionate mai sus nu oferă posibilitatea câştigului bănesc, P2P Money face acest lucru. Cum?

Dacă pe Facebook îţi inviţi prieteni şi aceştia folosesc serviciile Facebook-ului, nu poţi beneficia de încasările provenite din utilizare, din taxele de publicitate.

 

Dar să vedem ce ne oferă faţă de aceasta societatea P2P Money:

Politica noastră în afaceri este, că dacă cineva ne-a adus o afacere, prin aceasta ne produce o încasare, aceasta o remunerăm cu comisionul provenit din încasare.
 

De ce te plătim şi cât te plătim?

 

Foarte mulţi nu ne cunosc. Dacă ai o asemenea cunoştinţă, despre care ştii, că ar dori să-şi vândă maşina, imobilul, vorbeşte-i despre noi. Trimite-i o scrisoare, sună-l la telefon, dă-i codul tău şi convinge-l să se înregistreze pe site.

 

Poţi face acest lucru chiar şi cu necunoscuţi, căci dacă suni pe cineva dintr-un ziar şi îi spui "Alo, Eu eventual cunosc pe cineva, care ar fi interesat să vă cumpere imobilul, şi nici măcar nu solicit vreun comision." Atunci cu siguranţă, că îţi va îndeplini cu plăcere rugămintea, de a utiliza codul Tău de recomandare pentru înregistrare.

 

Este tot mai greu să scapi de imobile, autovehicule. Foarte mulţi oameni sunt presaţi de credite multe, piaţa este saturată, fiecare ar dori să scape de greutăţi.

 

Noi însă mereu căutăm pentru jocurile noastre imobile, maşini potrivite pentru a fi folosite ca şi premii acordate câştigătorilor. Din punctul nostru de vedere nu este important, dacă este sub sarcina unui credit, sau dacă este prea scump, eventual dacă se cere cu ceva mai mult pe el decât merită.

Pentru noi contează doar, ca acesta să fie pe placul jucătorilor noştri şi ei să joace pentru acesta joc multilicitaţie.

 

Dacă cunoştinţa ta se înregistrează pe pagina noastră în baza codului dat de către tine (adică este membrul tău), şi dacă imobilul sau maşina oferită de către el o cumpărăm pentru a fi premiu acordat câştigătorilor, atunci ţie îţi plătim 2% din preţul de cumpărare cu titlu de comision de intermediere (acesta în cazul unui imobil de 100 00 EUR este de 2 000 EUR, aici fac o observaţie precizând faptul, că cel mai ieftin imobil pe site-ul nostru este de 120 000 EUR)

În mare, cam asta este sarcina ta. Cât mai multe persoane se înregistrează cu codul tău, atât mai mare este probabilitatea, că se va cumpăra de la unul din membrii Tăi, şi noi te şi plătim.

 

Evident nu toată lumea are imobil, maşină de vânzare. Sunt foarte mulţi, care caută pe internet în mod expres obiecte, premii care pot fi câştigate gratuit.

 

Într-un mod singular în lume plătim comision şi din jocurile derulate pentru premii, cu participare gratuită. Cum este aceasta? Da, ai citit bine! Dacă cineva dintre membrii tăi câştigă jocul cu participare gratuită, tu şi atunci primeşti comision, dacă nu a trebuit plătit pentru participare. De fapt nu am înnebunit.

 

Şi nici nu dăm nimănui nimic gratuit. Aceasta merge în sarcina bugetului nostru de marketing, adică nu cheltuim banii de reclamă pe campanii cu panouri publicitare de mai multe milioane de forinţi, sau pe reclamă prin televiziune, ci pe jocuri cu înscriere gratuită.

(Dar să vedem un exemplu şi pentru această situaţie. Se poate efectua înscriere gratuită pentru un joc cu multilicitaţie, care se joacă pentru un card bancar de 3000 EUR. Dacă membrul Tău îl câştigă, atunci îţi plătim comision de 5%, adică 150 EUR. Cu cât ai mai mulţi membri, cu atât e mai sigur, că dintre membrii Tăi va fi câştigătorul.)

 

Jocul Multi Challenge este o noutate (şi în acelaşi timp doar la noi este accesibil), este un joc de societate distractiv. Joc cu multilicitaţie se poate juca pentru bani, pe bază de invitaţie. În joc în acelaşi timp într-o echipă pot participa maximum 300 de persoane, şi la joc se poate participa deja de la suma de 250 forinţi. (Sigur, se poate participa la joc şi pentru un SMS, nu este nevoie de card bancar sau de transfer bancar)

 

Dacă atragi atenţia prietenilor tăi, cunoştinţelor tale, să adere GRATUIT în calitate de jucător, atunci în tot decursul vieţii tale - cât timp nu îţi ştergi înregistrarea - primeşti după ei 5% din întreaga sumă pe care ei o cheltuie în joc.

 

Recapitulare:

Vă oferim calitate de membru pe viaţă, în cadrul căreia vei putea câştiga bani permanent corespunzător activităţii tale.

1.        Nu trebuie să impui, să vinzi numănui nimic. (Dimpotrivă tu ajuţi persoana respectivă prin faptul, că îşi poate vinde locuinţa,                maşina cu ajutorul tău.)

2.        Nu sunt cerinţe minime de înregistrare, nu esti în dezavantaj, dacă în vreo lună nu ai înregistrări.

3.        Nu este comision reţinut, oricând poţi trage din sistem întregul tău comision.

4.       Primeşti informaţii la zi despre membrii tăi, despre banii cheltuiţi de către aceştia.

5.       Utilizăm sistem de decontare lunar, astfel în fiecare lună poţi conta pe venitul tău suplimentar.

6.       Dacă vreunul dintre membrii tăi în următorul an cheltuie orice sumă de bani pe site-urile noastre, Tu imediat primeşti comisionul după aceasta.

 

 

Poţi fi membru pe viaţă al unei întreprinderi, care oferă distracţie inovativă, şi care în anii ce urmează va sigura distracţia a mai multor zeci de mii de oameni, vânzarea obiectelor lor partimoniale şi suplimentarea veniturilor acestora.

 

Începând din ziua de azi cineva poate fi Jucător Gazdă. Pe întreg teritoriul Ungariei din cei aproape zecemii de membri cincisute vor avea posibilitatea, pentru suma de 100 EUR să cumpere această calitate de membru pe viaţă.

 

Nu pierde această ocazie unică, deoarece locurile eu început să fie deja ocupate. Ai primit înştiinţarea printre primii, astfel dacă te înregistrezi acum şi faci rezervare (trebuie să achiţi cei 100 EUR în termen de o săptămână), locul tău este deja sigur.

 

O idee. Nu trebuie să suporţi singur plata sumei de 100 EUR. Vorbeşte cu prietenul, prietena ta şi băgaţi-vă împreună, sau chiar şi în trei. Astfel cheltuielile se impart, desigur va trebui să împărţiţi şi comisionul.

 

Cum poţi să rezervi calitatea de membru pe viaţă a Jucătorului Gazdă?

 

1./ Dacă esti membrul nostru înregistrat:

-atunci pur şi simplu intră cu adresa de e-mail şi cu parola dată pe site-ul p2pmoney

-dă un clic pe butonul Statut Jucător Gazdă

-selectează butonul de transfer bancar (sau dacă doreşti să plăteşti prin Paypal, atunci acel buton)

-dă un clic pe butonul comandă

-în curând vom intra în legătură telefonică cu tine şi ne vom pune în acord cu restul

 

Aici poţi intra imediat pe site-ul: http://www.p2pmoney.eu/index.php?content=user&cmd=login p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link

 

1./ Dacă nu esti membrul nostru înregistrat:

-înfiinţează o înregistrare gratuită pe site-ul p2pmoney.eu

-intră cu adresa de e-mail şi cu parola dată pe site-ul p2pmoney

-dă un clic pe butonul statut Jucător Gazdă

-selectează butonul de transfer bancar (sau dacă doreşti să plăteşti prin Paypal, atunci acel buton)

- dă un clic pe butonul comandă

- în curând vom intra în legătură telefonică cu tine şi ne vom pune în acord cu restul

 

Aici poţi înfiinţa imediat o căsuţă gratuită: http://www.p2pmoney.eu/index.php?content=user&cmd=reg p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link

 

Sper, că materialul întocmit de mine îţi oferă informaţii suficiente pentru a-ţi influenţa decizia într-o direcţie pozitivă.

 

Cu salutări, Németh Szabolcs - director european

 

 

 

000000