Logare

Inscrie-te mai usor cu nume utilizator de la Facebook!

Deja dispun de casuta P2P Money


Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Logare

Logare

notare date de înregistrare

Am uitat parola

Logare
parola

Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Multilicit-Joc

 

Jocuri de tipul celei mai mici licitaţii unice 

 

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapor

 

Ce înseamnă cea mai mică licitaţie unică?

Într-un interval determinat de numere acel număr îl înţelegem a fi cel mai mic unic, care nu a fost marcat de către niciunul dintre participanţii la joc, şi este cel mai mic dintre asemenea numere.

 

În jocul multilicitaţie (cu o sută de licitaţii) jucătorul nu trebuie să dea un pronostic. Sarcina sa este, ca în momentul închiderii jocului cu ajutorul celor o sută (100) de posibilităţi de licitaţie care îi stau la dispoziţie să găsească cel mai mic număr unic. Jucătorul în decursul jocului primeşte în mod permanent confirmare referitor la situaţia de moment a numerelor mizate de către el, astfel în baza confirmărilor poate determina uşor cel mai mic număr unic. 

 

Pentru câştigarea jocului multilicitaţie (cu o sută de licitaţii) cel care doreşte să aibă rezultate va duce o luptă cu ceilalţi jucători, precum şi cu timpul. Din acest motiv jocul multilicitaţie (cu o sută de licitaţii) nu se bazează pe hazard (noroc), ci pe jocul de îndemânare şi strategie bazat pe aptitudinile jucătorilor participanţi în joc.

 

Ce trebuie făcut în cazul multilicitaţiei (cu o sută de licitaţii)?

 

Sarcină: Intră pe site, şi cu ajutorul celor o sută de licitaţii ce îţi stau la dispoziţie caută acel număr, care nu a fost marcat de altcineva, şi este cel mai mic dintre toate numerele.

În momentul închiderii jocului câştigătoare este licitaţia unică cea mai mică.

 

-amplasează-ţi licitaţiile cu ajutorul consolei de licitaţii 

-licitaţiile au valoare locală de două zecimale 

-nimeni în afara ta nu îţi vede licitaţiile 

-în decursul efectuării fiecărei licitaţii simbolurile afişează statutul ÎN DIRECT al acesteia.

 

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapordacă dintre licitaţiile efectuate de către tine cea mai mică unică este a ta, atunci  alături de licitaţia efectuată vei vedea acest simbol 

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapordacă dintre licitaţiile efectuate de către tine este unică dar nu este cea mai mică, atunci  alături de licitaţia efectuată vei vedea acest simbol 

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vaporP2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapordacă licitaţia efectuată de către tine nu poate fi încadrată într-una din cele două de înainte, atunci unul din următoarele simboluri va arăta în direcţia licitaţiei care câştigă în prezent.

 

(Licitaţia câştigătoare a folosim doar pentru determinarea câştigătorului, aceasta NU TREBUIE PLĂTITĂ la finalul jocului.)

 

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapor0.06 0.06 (nu este unică şi cea mai mică licitaţie unică este mai mică ca şi aceasta)

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapor0.05 (este unică dar nu este cea mai mică)

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapor0.04 (cea mai mică unică - în prezent este câştigătoarea)

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapor0.03 0.03 0.03 0.03 (nu este unică şi cea mai mică licitaţie unică este mai mare ca şi aceasta)

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapor0.02 0.02 0.02

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapor0.01 0.01 0.01

 

 

000000