Logare

Inscrie-te mai usor cu nume utilizator de la Facebook!

Deja dispun de casuta P2P Money


Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Logare

Logare

notare date de înregistrare

Am uitat parola

Logare
parola

Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Manager de Joc

 

Dragă viitor Manager de Joc!

Înainte de a citi prospectul meu, te rog să te înregistrezi neapărat! (dacă nu ai făcut-o până acum), deoarece poţi beneficia gratuit de alte servicii utile, respectiv acesta este primul pas spre iniţierea întreprinderii noastre comerciale comune.

Mă numesc Németh Szabolcs, sunt directorul european al Societăţii pe Acţiuni P2P Money Europe. Am încredere în faptul, că nu vei considera că sunt nepoliticos pentru că vorbesc tutuindu-te, dar pe site-urile noastre noi ne tutuim, ca o exprimare a sociabilităţii şi a spiritului de joc.

Mulţumesc, că eşti interesat de participarea activă în cel mai mare sistem de joc unitar din Europa.

Permite-mi, să prezint în câteva rânduri societatea noastră, rezultatele noastre de până acum. 

Societatea pe Acţiuni P2P Money Europe s-a format în mod expres în scopul de a face cunoscut şi iubit în Europa jocul său cu multilicitaţie pentru care deţine propriul său brevet.

Dezvoltarea jocului a început la începutul anului 2007. Licitaţia online publicată de către proprietari (luând-o înaintea mai multor societăţi de dezvoltare a softului importante din Europa) a fost câştigată de către o întreprindere ungară, astfel s-a decis, că prima limbă în care ne pornim site-urile va fi limba maghiară.

Pe site-urile noastre pornite în luna martie a anului 2009 sub numele de p2pmoney, în luna ianuarie a anului 2010 sub numele de p2pwin, iar apoi în luna aprilie a anului 2010 sub numele de multilicit, oferim o multitudine de jocuri cu multilicitaţie celor care doresc să se distreze.

Firesc, ca şi orice noutate, vizitatorii au primit la început jocul precauţi şi şovăitori. 

Prezenţa noastră stabilă şi în dezvoltare de aproape un an şi jumătate pe piaţă, mai mult de cincisute de jocuri de licitaţii deschise şi închise desfăşurate, fundalul nostru sigur i-a convins pe vizitatori, că P2P Money Europe este o întreprindere care reprezintă valori şi o scară de valori deosebită, şi că merită să acorde atenţie acesteia.

Sistemul său multilicitaţie este gata în totalitate să cucerească Europa. Da, să o cucerească, căci acest joc extraordinar şi distractiv este mai mult decât o simplă distracţie. 

Jocul multilicitaţie este cel mai mare joc de societate bazat pe cunoştinţe din lume. Este un asemenea sistem, unde în principiu doar barierele tehnice te pot limita numărul jucătorilor care participă la acest joc. Gândeşte-te!

Avem o masă virtuală, unde în acelaşi tip putem aşeza zece, o sută, o mie sau zece mii de oameni pentru a se juca. Pentru acest joc nu este necesară cunoaşterea de limbi străine, astfel cei cu naţionalităţi diferite pot participa la acelaşi joc. Cu ajutorul internetului jocul multilicitaţie ascunde posibilităţi nelimitate, atât ca şi distracţie, cât şi în privinţa câştigului bănesc.

 

Ce fel de posibilităţi se ascund în aceasta?

Cu ajutorul său se pot vinde imobile, autovehicule, mărfuri rămase pe stoc care se vând greu, sau valori care se consideră că nu pot fi vândute în alt mod. Toate aceste lucruri ajung în posesia câştigătorilor pentru o sutime, miime, sau zece miimi parte din valoarea lor reală. 

 

Cine este acela, care nu este intrigat de o maşină la o miime din preţ?

Cum? Astfel, că jucătorul trebuie să plătească ca şi taxă de participare o mime din preţul de cumpărare al obiectului. P2P Money Europe adună taxele de participare, cumpără obiectul, plăteşte în locul câştigătorului impozitele şi toate celelalte cheltuieli apărute.

Jucătorii mai au de făcut un singur lucru. Să câştige jocul. Cel care câştigă jocul, câştigă maşina.

 

Şi acum a sosit timpul, ca seară de seară să ne aşezăm cu prietenii să jucăm “multilicitaţie”. Dă clic aici şi citeşte scurta descriere a jocului Multi Challenge! p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link

 

Cea mai semnificativă schimbare este următoarea. Jocurile desfăşurate pentru obiecte pornesc doar atunci, dacă se înscriu jucători în număr corespunzător. Este de înţeles, deoarece obiectul acordat ca şi premiu îl cumpărăm din acei bani, care îl plătesc participanţii (aminteşte-ţi de exemplul care ţi l-am zis în legătură cu concursul de biciclete). Dacă nu este numărul de persoane complet, nu porneşte jocul.

Aceasta presupune totuşi şi faptul, ca în cazul unui joc derulat pentru o locuinţă, 5-6000 de oameni trebuie să aibă gusturi identice, pentru ca jocul să poată fi pornit.

Binenînţeles, astfel trebuie aşteptat relativ mult pentru pornirea jocurilor, sau eventual din cauza lipsei de interes nici nu porneşte jocul.

Jocul Multi Challenge (în continuare pentru a fi mai simplu: MC) însă poate fi personalizat în totalitate, din acest motiv pot fi pornite zilnic chiar şi o sută de jocuri.

Aici poţi viziona a prezentare destinată în mod expres Managerilor de Joc. Îşi recomand, ca înainte de a citi mai departe, să vizionezi, să asculţi acest material.
 

Esenţa jocului MC. este, că se poate juca pe bază de invitaţie. Deci contrar celorlalte jocuri ale noastre, nu atunci porneşte jocul, când se adună un număr corespunzător de participanţă, ci atunci, când acesta este pornit de către persoana competentă să o facă. Şi astfel am ajuns la partea care te interesează cel mai mult. Pentru că acea persoană este Managerul de Joc.

 

Managerul de Joc stabileşte următoarele:

 • când porneşte jocul
 • cât durează jocul
 • cine poate participa la joc (invită jucătorii)
 • maxim câte persoane pot participa la joc 
 • dacă este gratuit (de antrenament) sau cu plată
 • dacă este cu plată, atunci este licit CENT sau bani reali
 • cât este taxa de participare 

 

Sarcinile Managerului de Joc:

 • adunarea membrilor jucători 
 • pornirea jocurilor de antrenament –prezentarea jocului
 • în cazul în care sunt suficienţi interesaţi, pornirea jocurilor cu plată 
 • determinarea parametrilor jocurilor 
 • invitarea jucătorilor 
 • evaluarea jocurilor finalizate 
 • formarea relaţiei de sindicalizare cu ceilalţi manageri de joc 

 

Subliniez, că în decursul adunării membrilor jucători nu trebuie vândut nimic, nu este taxă de abonament, nu este cumpărare obligatorie, nu este taxă de membru, nu trebuie ţinute conferinţe web, nu trebuie convinşi prieteni.

Aici este vorba despre distracţie, despre distracţie gratuită. Veniţi şi încercaţi, jucaţi gratuit, sau pentru cadouri. Nu este obligatoriu să jucaţi pentru bani, cine însă vrea, acela poate.

Bineînţeles, cei care câştigă înscrierea, beneficiază de instructaj, respectiv primesc tot ajutorul important de care au nevoie pentru a munci cu succes şi productiv.

Mă gândesc, că informaţiile de mai sus sunt suficiente pentru ca tu, în calitate de persoană care se prezintă pentru a participa, să te poţi decide, dacă doreşti sau nu să participi în formarea şi exploatarea pe termen lung a acestui sistem.

Evident ai observat, că nu am vorbit despre ce îţi dăm, adică despre ce se poate câştiga prin muncă. Nu întâmplător. Această muncă este una specială, pentru care căutăm oameni cu calificare corespunzătoare, deoarece convenţia noastră este pentru mai mulţi ani.

Aceşti oameni îi vom alege dintre participanţii care se înregistrează pe site-ul NING. Mi se pare ireal, să vorbim despre bani atâta timp, cât nu vedem clar cărţile celuilalt..

Bineînţeles cei care ajung să fie aleşi în echipa noastră, vor afla în detaliu şi toate posibilităţile materiale. Astfel decizia finală va fi în mâna lor (sper că şi vei face parte dintre aceştia), ei vor hotărî dacă acceptă sau nu oferta.

Acum însă Eu aş vrea să-ţi cer, să te prezinţi asemănător într-un e-mail.

aş vrea să te rog, ca în câteva rânduri să te prezinţi, şi te rog ca în sinteza ta să vorbeşti neapărat despre următoarele aspecte:

 • cu ce te ocupi
 • unde trăieşti
 • ce vârstă ai sau
 • cât timp petreci pe internet
 • cât de mare este relaţia ta (cunoştinţe) Social Media (IWIW, Facebook, Twitter, etc) 

 

Aş vrea să te rog, ca în cazul în care în cercul tău de cunoştinţe ai prieteni care se interesează de această temă, propune-i să adere la site-ul nostru, sigur îţi va fi recunoscător în viitor pentru aceastra.

Şi aceasta este parte a aprecierii tale, deoarece capitalul de relaţii format îl putem măsura prin numărul recomandărilor trimise.

Mulţumesc, că ai citit până la capăt adresa mea, aştept prezentarea ta pe adresa manager@p2pmoney.eu p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link

 

Cu salutări, Németh Szabolcs director european

 

000000