Logare

Inscrie-te mai usor cu nume utilizator de la Facebook!

Deja dispun de casuta P2P Money


Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Logare

Logare

notare date de înregistrare

Am uitat parola

Logare
parola

Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Multi Challenge

 

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapor

Multi Challenge

 

Multi Challenge (MC), esta varianta joc de societate online a jocului multilicitaţie. Dacă aş vrea să formulez exact şi profesional, atunci aş spune:

 

"Multi Challenge este un joc cu multilicitaţie pe bază de invitaţie, cu înscriere şi cu taxă bănească, organizat pentru grupuri de jucători." 

 

Este important, ca jocul MC să nu poată fi jucat numai pentru bani, ci şi din pură distracţie. Totuşi pentru ca jocul să aibă miză, se poate câştiga de la ceilalţi LicitCenţii adunaţi, apoi schimbaţi aceştia pentru diferite obiecte valoroase.

 

În jocurile cu taxă bănească te poţi înscrie deja cu o taxă de participare de 1 (un) euro. Plata premiilor nu o legăm de un minim, astfel transferăm orice sumă în contul câştigătorului, mai mult în caz de necesitate se poate remite celuilalt o parte din premiul în bani câştigat, sau se poate utiliza premiul atât în jocurile cu premii în obiecte aflate pe site-ul p2pmoney, cât şi în jocurile aflate pe site-ul p2pwin.

 

Scopul jocului este, ca jocul multilicitaţie să devină tot mai popular prin intermediul jocurilor zilnice cu mai multe zeci, eventual mai multe sute de persoane, desfăşurate fie pentru  LicitCent, fie pentru premii băneşti, să încerce cât mai mulţi jocul multilicitaţie, cât mai mulţi să se distreze jucându-l.

 

Nu este neglijabil nici faptul, că jocurile MC pornesc deja şi cu participarea a 2 (două)!!!!!!! persoane, astfel dispare acea neplăcere simţită eventual de multe ori, când jocurile reţinute de către jucătorii noştri nu porneau din cauză că nu se adunau suficienţi participanţi.

 

Dacă în vreo seară ai dori să joci joc multiclicitaţie închisă cu prietenii tăi, nu ai altceva de făcut, decât să trimiţi o cerere Managerului de Joc şi El va porni jocul conform parametrilor stabiliţi de către tine. De ce este acesta un lucru bun?

De exemplu pentru cazul, când un grup de prieteni ar dori să joace unul împotriva celuilalt, atunci la acel joc pot participa doar aceia, care au primit invitaţie, astfel eventualul câştigător sigur va fi dintre ei. Pot stabili, cât să fie taxa de înscriere, cine poate să participle la joc, când să pornească jocul. Stabilirea acestor parametri asigură posibilităţi nelimitate pentru ca jocurile cu taxă bănească să pornească corespunzător necesităţilor individuale ale participanţilor la jocul MC. 

 

Astfel este logic, că vom începe introducerea noului joc din start cu aspiraţia, ca acest joc să fie cunoscut şi la aceste jocuri MC să participle împreună cât mai multe cunoştinţe ale noastre.

 

În jocurile MC în prima perioadă joacă unul cu celălalt cunoştinţe directe şi indirecte, prieteni. Această relaţie indirectă ne este asigurată de către Managerii de Joc respective de către Jucătorii Gazdă.

 

Integrăm jocul Multi Challenge în pagina web P2P Money, adică aici se va putea găsi în curând. 

 

Deocamdată doar atâtea informaţii le putem face cunoscute publicului, dar promitem, că în curând vă vom împărtăşi şi alte detalii.

 

Vă rugăm, să jucaţi cât mai mulţi la jocurile gratuite care pornesc zilnic, deoarece în curând va porni Concursul Multilicitaţie al Anului, concursul Multi Challenge.

 

 

000000