Logare

Inscrie-te mai usor cu nume utilizator de la Facebook!

Deja dispun de casuta P2P Money


Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Logare

Logare

notare date de înregistrare

Am uitat parola

Logare
parola

Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Formarea reţelei de parteneri

Formarea reţelei de parteneri

 

Societatea P2P Money Europe exploatează reţea de parteneri pentru încărcarea cu obiecte a site-ului www.p2pmoney.eu p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link , pentru găsirea premiilor valoroase, interesante, pentru desfăşurarea predării premiilor, pentru desfăşurarea promoţiilor locale şi a popularizării. 

Reţeaua de parteneri în provincie este la nivel de regionale, în timp ce în capitală este divizată în sectoare.

 

Ce poate câştiga partenerul nostru prin noi?

Venituri mari, sarcini variate şi interesante, senzaţia de succes, timp de lucru liber.

 

Oferim statut de Manager Regionali. Cine este Managerul Regional? De ce este nevoie de managerul regional? Care este sarcina?

 

Este acea persoană fizică sau societate aflată în relaţii contractuale cu P2P Money Europe INC., care îşi îndeplineşte rolul pe o perioadă de cinci (5) ani calculaţi de la încheierea contractului. Sarcina sa este de a reprezenta în teritoriul atribuit lui interesele societăţii P2P Money Europe INC. şi a acelor membri înregistraţi, care trăiesc în acel teritoriu, şi să facă cunoscut brandul. Printre sarcinile sale se enumeră verificarea online a obiectelor supuse licitaţiei, aprobarea lor, predarea premiilor, gestionarea legată de premii.

 

Managerul Regional primeşte exclusivitate zonală? 

 

Da. Dacă toate condiţiile sunt întrunite, atunci asigurăm în mod exclusiv un teritoriu, unde persoanele fizice care trăiesc acolo (care nu îşi pot vinde casa, maşina, bijuteriile, utilajele lor), precum şi întreprinderile care lucrează acolo (care se ocupă de imobile, maşini, bijuterii, utilaje, obiecte de artă) să poată încheia contracte cu p2pmoney doar prin Managerul Regional. (Vorbim despre încasarea din vânzări a unui judeţ întreg!)

 

Prin ce diferă această metodă de vânzare de cea tradiţională? De ce suntem siguri, că oamenii îşi vor vinde valorile la noi?

 

Acesta este un joc, unde premiile sunt obiectele mizate. Jucătorii aici nu cumpără obiectele, ci le câştigă. Jocul este simplu, se poate câştiga prin logică, taxa de înscriere este neînsemnată comparativ cu valoare obiectului care poate fi câştigat.

Probabil, că cel mai bine se poate compara cu concursul cu premiu bănesc. Principiul de bază este asemănător. Facem o echipă de concurenţi, care plătesc o taxă de înscriere pentru ca cel mai bun dintre ei să câştige premiul cel mare.

Considerăm, că sistemul dezvoltat şi exploatat de către noi este metoda de vânzare extraordinară a viitorului. Nu ne bazăm pe credite, nici pe cumpărători care plătesc în numerar într-o singură tranşă, deoarece nu o persoană va plăti obiectul, astfel şi acele persoane ajung să obţină obiecte patrimoniale, valori, care de altfel nu şi-ar permite niciodată acest fapt. 

 

Prin riscarea unei sume mai mici întradevăr valori mari îşi schimbă proprietarul, şi toate acestea în aşa fel, că într-un concurs verificabil în totalitate, bazat pe reguli de joc clare, desfăşurat cu ajutorul numerelor se poate compara logica, aptitudinile strategice ale oamenilor.

 

Să recapitulăm avantajele parteneriatului cu p2pmoney:

 

-serviciul este singular, nu există concurenţă 

-întreaga reprezentare se poate exploata chiar şi de pe un laptop

-nu este necesar să aveţi societate (putem încheia contract şi cu persoane fizice)

-nu necesită investiţie deosebită în instrumente, nu este necesară închirierea unui birou, aproape că nu sunt cheltuieli de regie

-poate fi pornit imediat, te poţi aştepta imediat la încasări 

-plăteşte comision mare

-este muncă pe termen lung 

-se poate efectua şi de acasă 

-nu sunt costuri de întreţinere 

Pentru ca cineva să fie conducătorul unei regiuni date, NU ESTE NECESAR să locuiască acolo.

 

Sistemul elaborat, serviciul aflat în situaţie de monopol, care se bucură de cerere absolută,  câştigul mare de aşteptat împreună formează succesul şi valoarea întreprinderii P2P Money. 

Partenerii noştri primesc de la noi parte de întreprindere valoroasă elaborată, formată în mod absolut. Extraprofit ce revine din serviciu ce atinge mase întregi, muncă care se poate efectua în mod liber, care nu se poate compara sub nici o formă cu altă formă de societate prezentă pe altă piaţă.

În baza celor de mai sus, şi conform celor ce urmează, căutăm parteneri Manageri Regionali!  

Venit mare, sarcini variate şi interesante, senzaţia succesului, timp de lucru liber, siguranţă materială pe termen lung. Cu aceste cuvinte se poate caracteriza parteneriatul P2P Money. 

 

Căutăm parteneri de afaceri de pe următoarele teritorii pentru serviciul nostru de licitaţii unic în Europa, care funcţionează de doi ani cu succes, şi care se dezvoltă în continuu:

1 regioArad, Bihor, Satu Mare, Timiș
2 regioBistrița/Năsăud, Maramureș, Sălaj, Suceava
3 regioHarghita,Cluj, Covasna, Mureș
4 regioBacău, Botoșani, Lași, Neamț, Vaslui
5 regioConstanța, Tulcea
6 regioGiurgiu,Ilfov
7 regioBucurești I.,București II.,București III.,București IV.,București V.,București VI.
8 regioAlba, Hunedoara, Caraș-Severin, Sibiu
9 regioBuzău, Brăila, Galați, Ialomița, Călărași
Vrancea
10 regioArgeș, Brașov, Dâmbovița, Prahova
11 regioDolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman,Vâlcea

 

Aşteptăm să ne contactezi la numărul de telefon +40 312 24 9691,
sau la adresa management@p2pmoney.eu p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link .

 

 

000000