Logare

Inscrie-te mai usor cu nume utilizator de la Facebook!

Deja dispun de casuta P2P Money


Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Logare

Logare

notare date de înregistrare

Am uitat parola

Logare
parola

Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Ajutor

A

 Ajutor pentru determinarea taxei de participare şi a numărului de participanţi .

 

Pentru determinarea taxei de participare precum şi a numărului de participanţi în general putem spune, că trebuie avută în vedere o singură regulă de aur. Câţi oameni ar fi interesaţi pentru acea taxă de participare de acel obiect pe care am dori să-l vindem cu această metodă.

Uită-te un pic prin site, vezi dacă printre oferte sunt sau nu şi alte obiecte asemănătoare. Dacă sunt, atunci aceasta poate fi deja un punct de plecare. Dacă nu sunt, atunci fi atent la faptul, dacă tu ai fi dispus sau nu să plăteşti atâţia EURO pentru a putea participa la joc.

 

În general numărul participanţilor în cazul autovehiculelor se poate extinde de la câteva sute chiar şi până la 4-5 mii, în timp ce în cazul imobilelor (în funcţie de valoarea lor) acest număr poate fi chiar şi 10 000.

Dacă este vorba de un obiect special, care implică mai puţini oameni, mai bine măreşte taxa de participare, sau cere un sfat de la serviciul nostru de clienţi.

 Beneficiar, acte umanitare.

În cadrul societăţii P2P Money Europe Inc considerăm că este important, ca prin jocurile noastre să oferim oamenilor nu doar distracţie, senzaţie de succes, dar înainte de toate să le cauzăm multă bucurie. Probabil că cea mai plăcută senzaţie este aceea, când putem oferi ceva. Din acest motiv în decursul jocurilor noastre cu taxe băneşti, oferim în scopuri umanitare fiecare 1% din valoarea premiilor acordate în jocurile desfăşurate cu succes. Din acest motiv, pentru ca această sumă să ajungă într-adevăr la cei care au nevoie, rugăm membrii noştri să ne ajute. Să ne ajute să alegem şi să decidă deja în momentul încărcării obiectelor lor, că în cazul în care se va întruni numărul de jucători şi derulăm cu succes jocul, atunci cui să-i trimitem suma donată din valoarea obiectului. Oricare organizaţie civilă, biserică, etc. poate fi beneficiarul. Pe internet foarte multe organizaţii care aşteaptă donaţii caută binefăcători.

 

 

 Calculator.

În acest punct de meniu găseşti un calculator al valorii licitate. Te va ajuta, ca luând în considerare impozitele, taxele, comisioanele datorate în legătură cu obiectul supus licitaţiei să faci o calculaţie  în funcţie de taxa de participare şi a numărului participanţilor.

 

 

 Când trebuie achitată taxa de participare?

Când licitaţia ajunge în stadium de "rezervare". În perioada de prerezervare nu trebuie să plăteşti nicio sumă, atunci îţi exprimi doar intenţia de participare. Se adună numărul complet de participanţi, stadiul licitaţiei se schimbă în "rezervare", apoi în e-mail înştiinţăm pe toată lumea, să achite taxa de participare în funcţie de locurile de participare rezervate în prealabil. Taxa de participare se poate plăti în toate cazurile cu transfer bancar (sau cu plată în numerar la bancă). După intrarea sumei trimitem în e-mail factura, identificatorul tău individual, cu care poţi participa în joc.

 

 

 Cât timp durează jocul cu câştiguri în obiecte?

Jocul în toate cazurile durează exact 7 zile. În acest răstimp trebuie efectuată(e) licitaţia(licitaţiile) cu ajutorul Consolei de licitaţii. Momentul pornirii jocului se realizează conform orei ungare CET. Ora actuală corespunzătoare serverului o afişăm pe site, care este în toate cazurile decisivă pentru ora de începere şi de finalizare a jocurilor.

 Câţi participă la licitaţie?

Numărul participanţilor la licitaţie este limitat, care depinde de valoarea obiectului supus licitaţiei. Astfel la licitaţie pot fi participanţi în număr diferit. Numărul actual de participanţi îl menţionăm în toate cazurile alături de obiectul supus licitaţiei.

 

 

 Ce fel de abonament să aleg?

 

 abonament personalabonament comercial
La ce îmi foloseşte?Ai dori să vinzi bunurile patrimoniale aflate în proprietatea ta. Nu foloseşti sistemul în scopuri comerciale, ci doar pentru vânzarea personală a bunurilor proprii.Ai dori să vinzi bunuri, care nu sunt în proprietatea ta personală. Eşti agent imobiliar, comerciant de maşini sau de obiecte de anticariat. Foloseşti sistemul în scopuri de vânzări comerciale.
Ce fel de obiecte poţi încărca?Imobil, motocicletă, autoturismImobil, motocicletă, autoturism
Câte obiecte poţi încărca deodată?Câte o bucată din fiecare (nu poţi încărca mai multe bucăţi de obiecte de acelaşi tip).20buc. Poţi alege dintre trei abonamente. Şi din acelaşi tip se poate încărca numărul complet de bucăţi.
Pe ce perioadă este abonamentul?12 luni6 luni
Cât costă abonamentul?99 EUR
199 EUR

 

 

 

 Ce fel de produse ajung să fie supuse licitaţiei?

 

Imobil, casă de vacanţă, teren pentru construcţii, care este mai valoros, decât

40 000 EUR.

Motocicletă, care este mai valoroasă, decât

15 000 EUR.

Autoturism şi furgonetă, care este mai valoroasă, decât

20 000 EUR.

Instrument sportiv, care este mai valoros, decât

30 000 EUR.

Vacanţă, drept de vacanţă, care este mai valoros, decât

5 000 EUR.

Antichitate, obiect de artă, obiect de anticariat, care este mai valoros, decât

5 000 EUR.

Bijuterie, ceas, care este mai valoros, decât

5 000 EUR.

Aparat, echipament, care este mai valoros, decât

 

 Ce semnifică lângă obiectul supus licitaţiei?

 

Stadiu:

poate fi "prerezervare", "rezervare", "licitaţie în curs de desfăşurare", "finalizat"

Intervalul de licitaţie:

0,01 şi numărul participanţilor 

Licitaţie cu acte umanitare:

cu fiecare licitaţie sprijinim o organizaţie civilă, fundaţie. Aici figurează cuantumul sponsorizării şi numele sponsorizatului  

Valoarea obiectului supus licitaţiei:

această sumă prezintă valoarea obiectului supus licitaţiei în euro 

Numărul participanţilor:

numărul maxim al licitatorilor participanţi la licitaţie 

Taxa de participare:

pentru care sumă se poate participa la licitaţie

Recomand:

dacă doreşti să atragi atenţia cuiva, atunci îi poţi trimite în e-mail link-ul obiectului supus licitaţiei 

Rezerv:

Se poate realize prerezervare (înscriere pentru participare) la jocul organizat pentru obiectele supuse licitaţiei cu ajutorul butonului "REZERVARE" amplasat lângă acestea, prerezervarea este gratuită.

 

 

 Cod de recomandare

 

P2P Money îşi identifică şi ţine evidenţa membrilor săi cu drepturi depline (vânzător şi totodată şi jucător) în baza aşa-numitului "COD DE RECOMANDARE".

Codul de recomandare este format din două litere şi patru cifre (AA0000) şi se găseşte printre datele personale.

Dacă cineva în decursul înregistrării sale scrie codul Tău de recomandare în locul corespunzător pentru aceasta, atunci acea înregistrare se leagă de tine personal, persoana respectivă va fi membrul tău. Acest fapt va avea importanţă ulterior, deoarece cât mai mulţi membri are cineva, poate participa la atât mai multe jocuri gratuite.

În decursul înregistrării pe site (când te înregistrezi prima dată) NU PRIMEŞTI cod de recomandare, nici să nu cauţi acesta.

Cu această înregistrare te poţi juca pe p2pmoney, însă nu poţi să încarci obiecte proprii. (Pentru cel care nu vrea să recruteze membri, pentru cel care nu vrea să vândă, aceasta este cea mai potrivită alegere)

Dacă ţi-ai dori să vinzi sau să aduni membri, atunci în meniul personal dând un clic pe punctul de meniu "Calitate de membru vânzător" completează datele şi dă un clic pe butonul "Comandă", apoi sistemul îţi va pregăti imediat codul tău de recomandare.

Dacă ţi-ai dori doar să aduni membri, atunci în meniul personal dând un clic pe punctul de meniu "Solicitarea codului de recomandare" completează datele şi dă un clic pe butonul "Comandă", apoi sistemul îţi va pregăti imediat codul tău de recomandare.

 

 Conform orei CET din Ungaria

Conform orei CET din Ungaria: Ora Europei Centrale ( Central European Time, CET) unul din numele acelui fus orar, care este cu 1 oră înainte de ora universală convenţională coordonată, adică CET=UTC+1.

 

 

 Consolă de licitaţii. Ce înseamnă?

 

Consola de licitaţii este acea suprafaţă de joc a site-ului p2pmoney, unde jucătorii îşi pot pune licitaţiile, licitaţiile de probă (în cazul licitaţiei single), unde pot urmări cu atenţie, pot supraveghea licitaţiile şi evoluţia jocului (în cazul multilicitaţiei).

Accesibilitatea consolei de licitaţii în privinţa jocului dat (adică atâta timp cât consola de licitaţii este vizibiă şi accesibilă pentru jucător) ţine până în ultima secundă a finalizării jocului.

 

Identificatorul tău: numele individual folosit în joc 

Intervalul de licitaţie: acel interval de numere, în care trebuie să faci licitaţia de probă şi licitaţia 

Licitaţii efectuate: cantitatea pe indicatorul de proces a licitaţiilor efectuate până acum de către participanţii la joc 

Toate licitaţiile de probă: câte licitaţii de probă poţi efectua 

Toate licitaţiile: câte licitaţii poţi efectua

Licitaţiile de probă efectuate: câte licitaţii de probă ai efectuat

Licitaţiile efectuate: câte licitaţii ai efectuat

Licitaţii: aici arătăm licitaţia(licitaţiile) de probă şi licitaţia(licitaţiile) efectuate 

Contor: arată timpul rămas până la închidere 

Buton pentru licitaţie de probă/licitaţie: butonul care serveşte pentru înregistrarea numărului înscris 

Evenimente: toate activităţile efectuate de către tine în consola de licitaţii aşezate în listă

 

 

 Conturile bancare ale P2P Money Europe INC.

 

Conturile bancare europene ale P2P Money sunt administrate de către banca centrală ERSTE Bank Der Österreichischen Sparkassa AG., care se află la adresa 1010 Wien Graben numărul 21. 

 

Titularul contului:             P2P Money Europe Inc.

Adresa:                          S.Maryland Pkwy Unit 150 USA 89123 Las Vegas

 

Cont EUR

Banca care îi administrează 

contul                             Erste Bank der Österreichischen Sparkassa AG.

IBAN CONT:                     AT052011129244981900                

BIC/SWIFT:                     GIBAATWWXXX

 

 

 Cum pot să-mi vând obiectele de valoare pe P2PMoney?

 

În calitate de persoană fizică, iar ca şi firmă alegând dintre mai multe abonamente, după înegistrare poţi valorifica acele obiecte, care corespund pretenţiilor ridicate de noi. În cazul în care ai încărcat corespunzător regulilor obiectele oferite spre vânzare, noi verificăm, apoi în termen de cel mult 48 de ore le prezentăm pe site. După aceasta obiectul (în decursul perioadei de prerezervare determinat pentru categorie) trebuie să adune atâţia jucători, încât să poată porni licitaţia. În cazul în care pentru obiect, în decursul perioadei de timp determinate soseşte ca şi rezervare numărul întreg de participanţi, atunci luăm legătura cu proprietarul obiectului licitat. Concomitent cu încheierea perioadei de rezervare referitoare la obiectul dat, plătim proprietarului obiectul supus licitaţiei.

În decursul valorificării toate cheltuielile, taxele, comisioanele vor fi încadrate în preţul întreg al licitaţiei.

 Cum să folosesc chat-ul?

 

În partea de jos a paginii este o dungă lungă magenta, pe a cărui margine dreaptă inscripţia Pornirea chat-ului îi invită pe curioşi.

Fără a fi nevoie să te înregistrezi, după ce dai un "nickname" poţi intra imediat în camera de chat. 

Dar dacă avem căsuţă Facebook sau Twitter, atunci putem purta discuţii pe site-ul p2pmoney şi cu ajutorul căsuţelor noastre folosite acolo.

Dacă cineva ar avea nevoie de ajutor tehnic, sau dacă pur şi simplu ne-ar întreba ceva, eventual ar avea vreo idee, liniştit poate să ne-o împărtăşească (sub nickname-ul p2pmoney).

Sistemul este corespunzător chiar şi pentru discuţii cu mai multe camere video.

Desigur să fiţi atenţi la faptul, că aceasta în primul rând îmbunătăţăşte impresia vizuală a jucătorilor, deoarece discuţiile, înregistrările video derulate aici le pot viziona toţi partcipanţii. 

Sistemul este introdus cu caracter de probă. În jocurile din zi în zi se poate ajunge faţă în faţă cu adversarii, chiar şi în cadrul videochat-ului.

Evident în cazul jucătorilor cu plată nu va fi accesibil, dar cred, că atunci nici nu va fi important, să vorbim unul cu celălalt în timpul jocului. 

 

 

 Cum să recomand P2PMoney?

Sarcina este uşoară: trimite recomandare cunoştinţelor tale cu ajutorul scrisorilor şablon, pe care le găseşti pe pagina ta personală „Promoţiile mele"(recomandare de pagină) aflată pe P2PMoney Club, care scrisori conţin codul tău de înregistrare personalizat.

 Date personale.

În acest punct de meniu se găsesc datele voastre personale, ale căror elemente pot fi modificate.

 

 

 De ce spunem, că se poate câştiga mult la jocul multilicitaţie?

Probailitatea de câştig a jocului clasic de loto 5/90 este uşor calculabilă cu ajutorul unei formule matematice, al cărui rezultat este un  număr extrem de mic: unu la 43.949.268. În cazul jocurilor jucate la noi acest număr evoluează mult mai favorabil, deoarece numărul participanţilor la toate jocurile este limitat, şi la noi la sfârşitul fiecărui joc este garantat un câştigător. Deci dacă o licitaţie a fost publicată pentru 1000 de oameni, atunci în cel mai rău caz şansele noastre sunt 1:1000, ca numărul mizat de către noi să câştige. Dacă nu joacă toată lumea, sau dacă licitează chiar mai mulţi cu acelaşi număr, atunci şansele de câştig cresc în continuare. Căci dacă două persoane mizează acelaşi număr, ei sunt eliminaţi din joc, şi astfel şansele noastre au crescut la 1:998.

 

 

 Documentele mele.

Documentele mele:

În acest punct de meniu găseşti documentele imprimabile legate de funcţionare, calitatea de membru, cumpărături.

 

 

 Intrăm în legătură cu proprietarul obiectului.

După sosirea numărului complet de rezervări, managerul regional al P2PMoney înştiinţează proprietarul obiectului supus licitaţiei despre faptul, că s-au adunat participanţi în număr corespunzător pentru a putea desfăşura jocul. Apoi convin la o dată, când managerul regional poate vedea personal obiectul oferit spre a fi supus licitaţiei (vânzării). În cazul în care toate datele, stările comunicate corespund realităţii, societatea P2PMoney Europe INC încheie contract opţional cu proprietarul obiectului supus licitaţiei.

 

 

 Joc de noroc sau nu?

Numim jocuri de noroc jocurile de acel tip, în care participanţii plătesc pentru participare, în caz de câştig se pot aştepta la orice fel de premiu, şi al căror rezultat final în cea mai mare parte depinde de hazard. În cazul în care dintre cele trei elemente lipseşte chiar şi unul, nu putem vorbi de joc de noroc. 

 

În jocurile organizate de către P2P Money Europe INC. lipseşte din jocuri elementul hazardului, deoarece jocul necesită strategie concretă, logică şi pregătire matematică de anumit nivel.

Poate că cel mai bine se poate compara cu concursurile cu premii (premii în bani). Principiul de bază este asemănător. Să întrunim o echipă de asemenea concureţi, (evident la noi putem vorbi de mai multe mii de concurenţi) care plătesc taxă de înscriere (taxă de participare) în scopul, ca cel mai bun dintre ei să câştige premiul cel mare. (obiectul supus licitaţiei)

Regulile concursului sunt simple. Iar câştigătorul va primi premiul cel mare. Organizatorul concursului (P2P Money Europe INC.) publică concursul (perioada de prerezervare), dacă s-a întrunit numărul de jucători, încasează taxele de înscriere (perioada de rezervare), derulează jocul, (licitaţie finalizată). Din taxa de înscriere încasată plăteşte cheltuielile stabilite în prealabil legate de desfăşurarea jocului, apoi predă câştigătorului premiul său.

 

 Jucătorul de rezervă.

Numim jucători de rezervă acele persoane înscrise pentru a participa la joc, care pentru obiectul supus licitaţiei s-au înscris în joc "în perioada de rezervare". În perioada de rezervare butonul  "Rezerv" se schimbă în butonul "Jucător de rezervă". Aceste persoane înscrise pentru a participa de fapt se înscriu în joc peste numărul stabilit de participanţi cu condiţia, că vor putea participa la joc doar în acel caz, dacă dintre jucătorii înscrişi în perioada de rezervare normală vreunul nu îndeplineşte plata. În acest caz în locul lor vor fi înştiinţaţi jucătorii de rezervă, şi în cazul în care achită taxa de participare, aceştia devin jucători cu drepturi depline şi participă la joc.

 

 

 Licitaţia este cu stare de prerezervare

 

Durata prerezervării este diferită în cazul obiectelor diferite. Termenele următoare semnalează starea de prerezervare maximă. (În cazul imobilelor 4 luni, în cazul autovehiculelor 3 luni, în cazul instrumentelor de sport 4 luni, în cazul dreptului de vacanţă 4 luni, în cazul vechimii 3 luni, în cazul aparatelor şi a echipamentelor 3 luni, în cazul bijuteriilor 2 luni, în cazul altor obiecte 3 luni.)

 

Prin apariţia obiectului supus licitaţiei în site de fapt începe să adune rezervările participanţilor la licitaţie. Esenţa rezervării este, ca într-o perioadă de timp determinată să fie rezervate în prealabil un număr de participanţi în cantitate determinată pentru obiectul supus licitaţiei. Prerezervarea pentru licitaţiile organizate pentru obiectele supuse licitaţiei se poate realiza prin apăsarea butonului  "REZERV" amplasat lângă ele. Prin apăsarea pe butonul "REZERV" membrul îşi exprimă intenţia sa de participare la licitaţie. În acest moment încă nu trebuie plătită taxa de participare. În cazul în care pentru un obiect supus licitaţiei au sosit rezervările în cantitate determinată în prealabil, atunci luăm legătura cu proprietarul obiectului supus licitaţiei. Dacă în perioada de timp determinată nu se adună numărul de participanţi necesari desfăşurării licitaţiei, atunci sistemul poate prelungi cu o ocazie în mod automat perioada de prerezervare a licitaţiei (deci în cazul imobilelor poate fi în stare de prerezervare 4+4 luni).

După prelungire obiectul devine inactiv pe site (aici bineînţeles vă putem recomanda altă alternativă, eventual încercăm în continuare să vindem în cadrul unei licitaţii tradiţionale).

 Licitaţia este cu stare de rezervare.


Durează 7 zile. Cei care se prezintă pentru a participa la Licitaţia P2P (care în decursul prerezervării şi-au semnalat intenţia lor de participare) îi informează despre data probabilă de începere a jocului, despre suma taxei de participare, despre contul bancar, trebuie plătită taxa de participare. Acest timp (7 ZILE) stă la dispoziţia membrilor pentru a-şi achita în totalitate taxele de participare. Dacă în baza înştiinţărilor prealabile încă lipseşte plata, eventual cineva nu şi-a achitat taxa, în locul acesteia vor fi înştiinţaţi aşa-numiţi jucători de rezervă. Până când nu este achitată întreaga taxă de participare, starea licitaţiei este cu stare de "rezervare". Butonul "REZERV" dispare, în locul lui apare butonul "INFORMAŢIE".

Începerea probabilă a licitaţiei:an/lună/zi oră/minut/secundă
Numărul rezervărilor tale:câte bucăţi locuri de participare ai rezervat în perioada de rezervare

Taxa de participare:

în EUR
Taxa de participare în total:numărul rezervărilor x taxa de participare
Situaţia plăţii:plată în aşteptare/plătit
Termenul de plată:an/lună/zi până cînd trebuie să sosească plata
Banca:numele acelei bănci, unde trebuie plătită suma taxei de participare 
Număr cont bancar:numărul acelui cont bancar, unde trebuie plătită suma taxei de participare 
Cod Swift(BIC):identificatorul internaţional al băncii 
Număr de referinţă al plăţii:a achitare se va face referire la acest număr. Este important, ca în decursul plăţii să-l scrii în rubrica comunicat, pentru că noi în baza acestuia putem decide, dacă TU ai plătit sau nu.

 

 Licitaţia este în stadiu finalizat.

Licitaţia s-a încheiat cu succes. Sistemul alege în mod automat licitaţia unică cea mai mică, apoi înştiinţează pe câştigător şi pe toţi jucătorii despre rezultat.

Sistemul alături de obiectul supus licitaţiei va afişa câştigătorul (cu identificatorul utilizat în joc al acestuia), precum şi licitaţia câştigătoare.

Informaţiile de participaţie la licitaţie conţin următoarele:

Începerea licitaţieCând porneşte licitaţia.
Sfârşitul licitaţiei:Când s-a încheiat licitaţia.
Identificator de participare:Identificator, cu care ai participat la licitaţie.

Numărul tuturor licitaţiilor pe care le poţi face:

Câte licitaţii ai putut face 
Numărul licitaţiilor de probă efectuate:Câte licitaţii de probă ai efectuat.
Numărul licitaţiilor efectuate:Câte licitaţii ai efectuat.
Identificatorul de participare al câştigătorului:Identificatorul câştigătorului.
Licitaţia câştigătoare:Licitaţia câştigătoare.
Rezumat al participării:

Întreg istoricul participării îl poţi descărca
în pdf.

 

 Licitaţii P2P.

Condiţia de participare la licitaţie:

La licitaţie pot participa doar membrii înregistraţi pe p2pmoney.eu sau pe p2pwin.eu. O condiţie ulterioară a participării este achitarea taxei de participare stabilită pentru licitaţia dată.

(formează excepţie participarea la jocurile promoţionale, unde pentru participare nu se plăteşte taxă de participare)

Numărul participanţilor:

La fiecare licitaţie pot participa persoane în număr stabilit în prealabil. (nici mai mulţi, nici mai puţini)

Numărul ofertelor care pot fi făcute la o licitaţie:

Fiecare participant poate efectua licitaţii în număr identic. În cazul licitaţiei single jucătorul poate face 1 adică o licitaţie de probă şi 1 adică o licitaţie. (Exceptând acele licitaţii, care participă la jocul licitCENT. Aceasta în toate cazurile este indicată lângă licitaţie.)

Cursul licitării:

După întrunirea tuturor participanţilor toţi participanţii primesc înştiinţare referitoare la ora exactă de început şi de final a licitaţiei. În acest răstimp toţi participanţii pot face licitaţia de probă şi licitaţia. Licitaţiile se pot efectua cu ajutorul "Consolei de licitaţii". La ora închiderii licitaţiei sistemul prelucrează mizele prezentate, şi în baza sistemului de condiţii stabilit în prealabil şi publicat pentru toţi participanţii, după evaluare determină jucătorul (câştigătorul) care corespunde condiţiilor.

 

Sistemul de condiţii:

Pentru câştigarea licitaţiei şi a obiectului supus licitaţiei oferta făcută trebuie să fie unică printre toate licitaţiile efectuate, adică trebuie să fie ofertă, pe care altă persoană licitatoare nu a făcut-o. Dintre acestea aceea este licitaţia câştigătoare, care este cea mai mică. Sistemul alege garantat un câştigător. În cazul în care dacă printre licitaţii nu este o licitaţie care să fie în totalitate unică, atunci sistemul va alege cea mai scăzută licitaţie dintre acele valori ale licitaţiei, care au fost făcute de doar doi licitatori şi câştigătorul este acela, care a licitat mai repede. Dacă nu există nici asemenea licitaţie, care să fi fost făcută de doar doi licitatori, atunci câştigătorul va ieşi dintre aceia, care au făcut trei licitaţia, şi aşa mai departe. Deci jocul de licitaţie în toate cazurile se va încheia cu selectarea câştigătorului.

Participanţii la o licitaţie single de asemenea, ca şi la concurs sau la o licitaţie oarbă nu ştiu, care sunt ofertele făcute de adversarii lor. La închiderea licitaţiei ofertele sunt evaluate de către sistem în baza condiţiilor, apoi se publică în mod obiectiv câştigătorul.

La licitaţiile cu multilicitaţie participanţilor le sunt asigurate 100 posibilităţi de licitare pentru fiecare individ în parte, cu condiţii unitare. Sistemul dispune fiecărei licitaţii un marcaj (semnalează stadiul) pe toată durata licitaţiei. Aceste marcaje pot fi în următoarele patru stări:

Licitaţia efectuată în momentul de faţă este cea mai mică, totodată este unică, dacă nu se schimbă valorile licitate, atunci totodată este şi licitaţia câştigătoare.

Licitaţia este unică, dar nu este cea mai mică, aceasta înseamnă, că în cazul în care licitaţia în prezent câştigătoare prezumtivă va fi eliminată din joc prin faptul că este nimerită şi îi încetează unicitatea, atunci miza care nu este cea mai mică, dar este unică poate fi licitaţia câştigătoare.

Licitaţia nu este unică şi în prezent licitaţia câştigătoare-prezumtivă cea mai mică, unică este mai mică decât actuala.

Licitaţia nu este unică şi în prezent licitaţia câştigătoare-prezumtivă cea mai mică, unică este mai mare decât actuala.

Acesta marcaje oferă un punct de pornire extraordinar pentru alegerea următoarei valori de licitaţie. Marcajele dispuse la fiecare ofertă de licitaţie arată starea ofertei date în tot decursul licitaţiei, deci prin verificarea continuă a mizelor şi prin utilizarea unei strategii corespunzătoare se arată şanse matematice serioase pentru efectuarea licitaţiei corecte (câştigătoare).

 

 Licitaţiile mele.

Aici găseşti acele licitaţii, 

 

 • la care ţi-ai dat votul 
 • ai plătit taxa de participare 
 • au pornit.

 

 

 

 Membrii mei.

În acest punct de meniu găseşti acei colegi membri, care s-au înregistrat în sistem cu "codul tău de recomandare". Tu poţi solicita comisionul provenit din vânzarea obiectelor Lor supuse licitaţiei.

 

Afişăm următoarele date ale membrului înregistrat:

 • numele
 • adresa de e-mail
 • ziua înregistrării
 • stadiul înregistrării
 • lista obiectelor sale supuse licitaţiei

 

 

 Multi Challenge

Multi Challenge (MC), esta varianta joc de societate online a jocului multilicitaţie. Dacă aş vrea să formulez exact şi profesional, atunci aş spune:

"Multi Challenge este un joc cu multilicitaţie pe bază de invitaţie, cu înscriere şi cu taxă bănească, organizat pentru grupuri de jucători."

Este important, ca jocul MC să nu fie jucat numai pentru bani, ci şi din pură distracţie. Totuşi pentru ca jocul să aibă miză, se poate câştiga de la ceilalţi LicitCenţii adunaţi, apoi schimbaţi aceştia pentru diferite obiecte valoroase.

În jocurile cu taxă bănească te poţi înscrie deja cu o taxă de participare de 1 (un) euro. Plata premiilor nu o legăm de un minim, astfel transferăm orice sumă în contul câştigătorului, mai mult în caz de necesitate se poate remite celuilalt o parte din premiul în bani câştigat, sau se poate utiliza premiul atât în jocurile cu premii în obiecte aflate pe site-ul p2pmoney, cât şi în jocurile aflate pe site-ul p2pwin.

Scopul jocului este, ca jocul multilicitaţie să devină tot mai popular prin intermediul jocurilor zilnice cu mai multe zeci, eventual mai multe sute de persoane, desfăşurate fie pentru  LicitCent, fie pentru premii băneşti, să încerce cât mai mulţi jocul multilicitaţie, cât mai mulţi să se distreze jucându-l.

Nu este neglijabil nici faptul, că jocurile MC pornesc deja şi cu participarea a 2 (două)!!!!!!! persoane, astfel dispare acea neplăcere simţită eventual de multe ori, când jocurile reţinute de către jucătorii noştri nu porneau din cauză că nu se adunau suficienţi participanţi.

Dacă în vreo seară ai dori să joci joc multiclicitaţie închisă cu prietenii tăi, nu ai altceva de făcut, decât să trimiţi o cerere Managerului de Joc şi El va porni jocul conform parametrilor stabiliţi de către tine. De ce este acesta un lucru bun?

De exemplu pentru cazul, când un grup de prieteni ar dori să joace unul împotriva celuilalt, atunci la acel joc pot participa doar aceia, care au primit invitaţie, astfel eventualul câştigător sigur va fi dintre ei. Pot stabili, cât să fie taxa de înscriere, cine poate să participe la joc, când să pornească jocul. Stabilirea acestor parametri asigură posibilităţi nelimitate pentru ca jocurile cu taxă bănească să pornească corespunzător necesităţilor individuale ale participanţilor la jocul MC.

Astfel este logic, că vom începe introducerea noului joc din start cu aspiraţia, ca acest joc să fie cunoscut şi la aceste jocuri MC să participe împreună cât mai multe cunoştinţe ale noastre.

În jocurile MC în prima perioadă joacă unul cu celălalt cunoştinţe directe şi indirecte, prieteni. Această relaţie indirectă ne este asigurată de către Managerii de Joc respectiv de către Jucătorii Gazdă.

Integrăm jocul Multi Challenge în pagina web P2P Money, adică aici se va putea găsi în curând.

Deocamdată doar atâtea informaţii le putem face cunoscute publicului, dar promitem, că în curând vă vom împărtăşi şi alte detalii.

Vă rugăm, să jucaţi cât mai mulţi la jocurile gratuite care pornesc zilnic, deoarece în curând va porni Concursul Multilicitaţie al Anului, concursul Multi Challenge.

 

 

 Numărul participanţilor.

Este numărul acelora, care pot participa într-un joc. Numărul participanţilor este stabilit în prealabil. Pentru ca licitaţia să pornească, trebuie să sosească în prealabil în rezervare numărul complet de participanţi. (Asta semnifică, că până când nu se ocupă toate "locurile" pentru obiectul respectiv,- care l-am determinat în prealabil în fişa sa de date -, până atunci nu pornim joc pentru acesta)

 

 

 Perioada de prerezervare a obiectelor supuse licitaţiei

 

Perioada de prerezervare a obiectelor supuse licitaţiei 

 

Imobil 4 luni

Autovehicul 3 luni

Instrument de sport 4 luni

Drept la vacanţă 4 luni

Vechime 3 luni

Bijuterie 2 luni

Echipament maşină 3 luni

Aceasta înseamnă că imobilul pe site poate fi în stare de prerezervare cel mult 4 luni (deci până atunci se poate vota). Dacă până la acea dată obiectul nu a putut aduna participanţi în număr suficient (pentru a se putea derula un joc privitor la acesta), atunci probabil că nu interesează publicul jucător (cumpărător). Sistemul poate prelungi cu o ocazie în mod automat perioada de prerezervare a licitaţiei (deci în cazul imobilelor poate fi în stare de prerezervare pentru o perioadă de 4+4 luni).

După prelungire obiectul devine inactiv pe site (aici bineînţeles vă putem recomanda altă alternativă, eventual încercăm în continuare să vindem în cadrul unei licitaţii tradiţionale).

Determinarea valorii obiectului supus licitaţiei 

Valoarea obiectului supus licitaţiei conţine următoarele:

 

 • preţul de cumpărare de piaţă al obiectului supus licitaţiei (valoarea de piaţă)
 • impozitul pe Venit Personal de plată în locul licitatorului câştigător 
 • taxa pentru obţinerea bunului patrimonial (în cazul imobilului, autovehiculului)
 • onorariul notarului public 
 • onorariul avocatului (taxele legate de transcriere)
 • 1% oferit în scopuri umanitare
 • comision P2PMONEY  

 

 

Preţul de vânzare al obiectului supus licitaţiei este stabilit se către proprietarul obiectului supus licitaţiei. 

Verificăm în mod regulat, dacă preţul obiectului oferit pentru licitaţie este real sau nu. Acestea le căutăm în diferite forumuri de internet, în ziare cu anunţuri online, în mass-media offline.

În cazul în care diferenţa depăşeşte cu 20% preţul cel mai înalt oferit pe piaţă pentru un asemenea obiect (care are parametri asemănători), atunci nu autorizăm licitaţia. 

 

Impozitele şi contribuţiile în toate cazurile sunt în cuantumul stability în legile şi normele juridice valabile.

 

Valoare licitaţiei este determinată în toate cazurile cu ajutorul Calculatorului de Licitaţie de către membrul care oferă obiectul spre a fi supus licitaţiei.

 

Membrul care oferă obiectul spre a fi supus licitaţiei determină ca în baza valorii obiectului supus licitaţiei pe care l-a primit, cât să fie preţul unei taxe de participare, câţi participanţi să aibă licitaţia.

 

 

 Promoţiile mele (recomandare site)

În acest punct de meniu se găsesc acele scrisori model, cu ajutorul cărora poţi populariza 

 

 • site-ul
 • obiectele tale supuse licitaţiei 
 • înregistrarea

 

 

 

 Regulamentul invitaţiei

 

Poţi băga în buzunar licitCENŢii prin invitarea prietenilor tăi, a cunoştinţelor tale. Este important, că CENŢi semnifică doar invitaţiile trimise aici pe suprafaţa site-ului (intern personal).

Loghează-te pe site-ul p2pmoney, apoi alege dintre punctele de meniu din stânga punctul de meniu "licitCENT".

Vom trimite o scrisoare la adresa(adresele) indicate de către tine, în care atragem atenţia prietenului tău asupra site-ului. 

Pe site apare imediat lista acelora, cărora le-ai trimis scrisoarea.

Destinatarul cu ajutorul "link"-ului amplasat în scrisoare, se poate înregistra imediat în mod gratuit. 

Imediat ce această înregistrare se realizează, îţi aducem la cunoştinţă (în lista ta) cu indicarea datei. În acest moment credităm imediat contul tău virtual (după fiecare prieten înregistrat cu succes) cu doi (2) CENŢI, în timp ce pe prietenul tău îl recompensăm pentru înregistrare cu un (1) CENT.

Trebuie acordată atenţie faptului, că cel căruia i-ai trimis "invitaţie", să se înregistreze de pe link-ul care figurează în scrisoarea trimisă. În caz contrar nu putem lega tehnologic înregistrarea de tine, şi astfel nici tu nu poţi primi pentru aceasta licitCENT-ul.

 

 

 Sfaturi pentru jucători în cazul multilicitaţiei.

 

Scopul jocului este, ca jucătorul să fie singurul - corespunzător sistemului de condiţii -, care nimereşte acel număr în intervalul determinat, care este cel mai mic. Numărul adversarilor săi în joc este determinat în prealabil. Fiecare jucător porneşte cu condiţii iniţiale identice. 

Scopul poate fi atins cu strategie dublă. Trebuie găsit un asemenea număr, pe care nimeni nu l-a ales în afară de jucător. Acest lucru la începutul jocului este foarte simplu, deoarece primul număr marcat este garantat unic (şi totodată este şi cel mai mic, unic, cu care jucătorul a şi câştigat jocul). Dar colegii lui jucători au acelaşi obiectiv şi drept rezultat al încercărilor acestora foarte repede se poate pierde poziţia de câştigător.

Aici urmează a doua parte a strategiei: să găsească, respectiv să nimerească numerele unice ale adversarilor, cu care să-i poată scoate jucătorul pe aceştia dintre participanţii valoroşi încă prezenţi în joc. De asemenea, dacă şi jucătorul a fost eliminat de către ceilalţi, în orice fel trebuie să găsească un alt număr unic.

Jocul se aseamănă cu curling-ul sau cu jocul petanque, cu diferenţa, că trebuie jucat cu numere, şi în locul îndemânării fizice te poţi baza doar pe logică. 

Jucătorul nu cunoaşte în totalitate numerele mizate de către adversarii săi (dacă ar cunoaşte toate numerele mizate, atunci nu ar fi nicio problemă să spună un asemenea număr, pe care niciun adversar nu l-a spus încă, şi să aleagă numărul în aşa fel, încât pe deasupra numărul său să fie cel mai mic), însă jucătorul ştie în decursul întregului joc care este poziţia fiecărui număr mizat de către el faţă de numerele adversarilor săi, şi ştie şi dacă acesta este unic sau nu. Deci alături de verificarea continuă a numerelor jucătorului şi a marcajelor sale se poate ridica în poziţie câştigătoare doar cu ajutorul logicii sale.

 

Jucătorul referitor la numerele mizate de către el vede următoarele confirmări de stare: 

 

 În momentul de faţă numărul este unic, şi totodată şi cel mai mic. (dacă până la sfârşitul jocului adversarii nu reuşesc să găsească şi să elimine numărul mizat de către jucător, sau dacă nu găsesc un număr mai mic, pe care să nu-l fi spus nimeni, atunci jucătorul a câştigat). 

 

 Numărul mizat de către jucător este unic, dar nu este cel mai mic. (Acesta mai poate fi cel mai mic în decursul jocului, jucătorul nu are altceva de făcut, decât să găsească numărul mizat cel mai mic şi unic în present, şi să-l elimine dintre numere. Tehnica acesteia o poţi vedea mai târziu) 

 

 Numărul mizat nu este unic şi numărul câştigător în prezent este mai mic ca şi acesta.

 

 Numărul mizat nu este unic şi numărul câştigător în prezent este mai mare ca şi acesta.

aceste ultime două confirmări nu sunt îmbucurătoare, deoarece acel număr pus de către jucător, la care soseşte confirmarea aceasta, nu valorează nimic, deoarece ceea ce nu este unic, nu va fi nici în viitor, şi cu această miză nu poate câştiga, dar semnifică un ajutor serios în găsirea mizei actuale unice, şi cu aceasta să o elimine din joc, astfel lăsând locul liber mizelor sale încă unice. 

 

Modalitatea de găsire a unui număr necunoscut încadrat într-un interval închis, discret se poate ghici prin încercări limitate, acesta este un fapt cunoscut şi demonstrat matematic. Să presupunem, că trebuie să găsim un număr care cade între 1 şi 100, pe care nu îl cunoaştem. În cel mai rău caz poate fi ghicit din 100 de încercări, deoarece dacă încercăm pe rand toate numerele, în mod garantat vom găsi numărul căutat. 

Însă, dacă primim un asemenea ajutor, ca şi cel din jocul acesta (numărul mizat este mai mic sau mai mare decât cel căutat), atunci acest număr poate fi ghicit în cel mai rău caz după 7, adică şapte încercări (pot fi suficiente şi un număr mai mic de încercări)! Dacă am dori să eliminăm miza actualmente câştigătoare, atunci nu avem altceva de făcut, doar în baza mizelor noastre proprii şi a intervalurilor de bază să determinăm intervalul cel mai mic, care să cuprindă acest număr, şi cu ajutorul metodei corespunzătoare de înjumătăţire a intervalului în scurt timp putem să eliminăm acea miză deranjantă pentru noi. Înainte de fiecare încercare a noastră trebuie să evaluăm din nou şi din nou acest interval, deoarece luând ca bază obiectivele raţionale ale colegilor noştri jucători, şi ei încearcă să numerească numărul acesta. Prin aceasta, şi prin faptul, că în fiecare moment se modifică marcajele care semnalează starea numerelor pe care le-am mizat deja, arătând locul lor actual, putem elimina acest număr în şi mai puţini paşi. În plus, în timpul căutării plasăm o grămadă de mize, care cu mare probabilitate vor fi unice şi astfel mărim potenţial şansa, ca în locul numărului câştigător (actual) eliminat de către noi sau de către colegii noştri jucători încercările noastre să ajungă brusc numere câştigătoare. 

Deci pentru câştigarea jocului nu avem altceva de făcut, doar să aplicăm logica noastră, şi bineînţeles, să fim atenţi în mod permanent evoluţia jocului şi să facem paşii corespunzători  fiind pregătiţi pentru orice modificare, astfel protejând poziţia noastră câştigătoare deja formată.

 

 Taxa de participare

Taxa de participare este o taxă nerambursabilă, pe care jucătorul o plăteşte în scopul de a participa la licitaţia selectată şi să liciteze. Jucătorul poate face licitaţie(licitaţii) în funcţie de jocul despre care discutăm (single sau multi).

Obiectul supus licitaţiei va intra liber de sarcini (impozitele, taxa de transcriere, onorarii acordate avocaţilor şi alte taxe sunt soluţionate) în proprietatea jucătorului care face Licitaţia Câştigătoare. 

 

 

 

 Unde pot vedea rezultatul licitaţiilor închise?

 

Rezultatele licitaţiilor închise le publicăm imediat pentru transparenţă şi verificabilitate. Bineînţeles, că acces la materiale au doar aceia, care au participat la joc.

La finalizarea jocului sistemul înştiinţează jucătorii, câştigătorul, şi întocmeşte raportul, care poate fi văzut imediat pe site. Aceasta rămâne şi mai târziu acolo, astfel vor fi materiale extraordinare pentru eventuale statistici, calcule de probabilitate.

 

Licitaţiile cu stare finalizată le găseşti sub punctul de meniu "licitaţii finalizate".

Dând clic pe inscripţia "detalii" ale licitaţiei, din câmpul rulat trebuie să alegem butonul "Rezumat al participării:DESCĂRCAREA DOCUMENTULUI".

 Voturile mele

În acest punct de meniu vedeţi, pentru ce, cât şi când

Adică pentru ce licitaţie, câte rezervări (intenţia de participare) şi când aţi mizat.

 

 

000000