Logare

Inscrie-te mai usor cu nume utilizator de la Facebook!

Deja dispun de casuta P2P Money


Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Logare

Logare

notare date de înregistrare

Am uitat parola

Logare
parola

Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Ce este P2PMONEY?

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vapor

 

P2PMoney este un portal de licitaţii online, unde se pot câştiga cu ajutorul multilicitaţiei imobile, autovehicule.

Sistemul nostru este o posibilitate extraordinară şi de nepierdut pentru aceia, care doresc să obţină lucruri valoroase, obiecte patrimoniale, pentru o fracţiune din preţul real al acestora. 

Locuinţe noi sau folosite, case de vacanţă, terenuri pentru construcţii, spaţii comerciale, autoturisme.

În acest sistem interactive de licitaţii, care este totodată palpitant şi considerat o noutate nu folosim metode tradiţionale, ci aşa-numitul  concurs multilicitaţie.

Faţă de licitaţiile tradiţionale, aici nu acela va câştiga, care oferă cea mai mare licitaţie, ci cel care face cea mai mică şi unică licitaţie. Astfel în decursul concursului, imobile care după caz pot valora mai multe zeci de mii de euro, pot fi ale tale pentru doar câţiva euro -taxa de participare.

Urmăreşte dezvoltarea P2PMoney prin vizitarea regulată a site-ului nostru, foloseşte serviciile noastre gratuite, fii membrul nostru fie că eşti persoană fizică, fie că eşti societate.

 

Ai dori să-i câştigi soţului tău a maşină nouă? Poate te-ai plictisit de vechea ta locuinţă şi ţi-ai dori să te muţi la casă cu grădină? Ţi-ai dori să călătoreşti cu familia ta într-o croazieră pe mare? 

În curând vei putea! Te invităm la un joc unic. Site-ul nostru care este în funcţiune pe internet în limba maghiară oferă o cu totul nouă dimensiune acelora, cărora le place să se joace şi să câştige, dar nu se încred în norocul orb. Locul acelora care doresc să devină milionari prin abilitatea lor, sau al acelora care pur şi simplu doresc să pornească după multele premii valoroase, ce valorează mai multe zeci de milioane de forinţi în cadrul unui joc distractiv, cu riscuri minime, cu şanse de câştig mari, locul acestora este aici.

 

Acel jucător, care participă la jocurile noastre şi câştigă, poate considera că a obţinut un premiu valoros şi rezonabil cu preţul pe care l-ar plăti pentru un joc de loto săptămânal. O nouă comunitate de jucători este în formare. Numele lor este jucătorii P2P. Ei sunt cei, care direcţionează jocurile, depinde doar de abilitatea şi logica lor, ca dintr-o clipă în alta să li se schimbe viaţa. Treaba lor este simplă. Nu se joacă împotriva unei maşini, a unui program, ci unul împotriva celuilalt.  Într-un asemenea joc logic şi strategic, care poate fi câştigat. Oricine poate câştiga. Nu este nevoie de nimic altceva, doar de perseverenţă, atenţie. Dar ce este de fapt acest joc?

 

Fiecare jucător dispune de 100 aşa-numite licitaţii. Cu aceste o sută de posibilităţi de licitare trebuie să găsească într-un interval de numere determinat în prealabil acel număr,  la care nu s-a gândit şi nu l-a marcat niciunul dintre participanţii la joc şi care totodată este şi cel mai mic. Jucătorii pornesc în exact aceleaşi condiţii şi cu exact aceleaşi şanse, nu se poate obţine avantaj individual în decursul jocului. Cel care doreşte să aibă rezultate, pentru câştigarea jocului trebuie să ducă o luptă cu ceilalţi jucători, precum şi cu timpul. Din acest motiv jocul P2P nu este un concurs care depinde de hazard (nu de noroc), ci este un concurs de abilitate şi strategic bazat pe aptitudinile participanţilor la joc.

Pe site de altfel se poate participa în mod regulat la aşa-numite jocuri de antrenament, unde fără riscuri se poate efectua antrenament pentru concursuri.

Mai departe spre site-ul de joc! (Dă clic pe text) p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link

Aş dori să solicit informaţii ulterioare referitoare la mersul jocului! (Dă clic pe text) p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link

Cum să folosesc chat-ul? p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link

000000