Bejelentkezés

Jelentkezz be könnyen Facebook azonosítód használatával!

Már rendelkezem P2P Money fiókkal.


Regisztrálj! Regisztrálj!

Bejelentkezés

Bejelentkezés

bejelentkezési adatok megjegyzése

Elfelejtettem a jelszavam

Belépés
jelszó

Regisztrálj! Regisztrálj!

Ingyenes felhasználói regisztráció

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Magán Üzleti
férfi
    
Székhely

Oldd meg a következő egyszerű matematikai feladatot:

Felhasználási Feltételek


A P2PMoney közösség (a „Közösség”) használatával, amelyet a P2PMoney Europe Inc. 8852 S. Maryland Pkwy #150 Las Vegas, NV 89123 USA („P2PMoney” vagy „mi”) üzemeltetünk webhelyünkön, amelynek jelenlegi címe www.p2pmoney.eu (a „Webhely”), elfogadod a Szolgáltatási feltételeket (ez a „Megállapodás”), attól függetlenül, hogy regisztráltad-e magad a P2PMoney Közösség tagjaként („Tag”). A P2PMoney szolgáltatások (a „Szolgáltatások”) alatt a Közösséget és a Webhelyeket kell érteni.
 
Ha Taggá szeretnél válni, hogy használhasd a Szolgáltatásokat, olvasd el ezt a Megállapodást, majd kövesd a regisztráció lépéseit. A jelen megállapodás a tagság jogilag kötelező feltételeit rögzíti, és a P2PMoney ezeket időről-időre módosíthatja. A P2PMoney a módosított Megállapodást oldalain közzéteszi, és Szolgáltatásainak folytatólagos használata a módosított változat elfogadását jelenti.
 
Emellett a Szolgáltatások részét képező bizonyos funkcionalitás és funkciók használatakor az adott funkcionalitást vagy funkciót szabályozó egyéb irányelvek, feltételek vagy szabályok („További feltételek”) vonatkozhatnak rád; ezeket időről időre közzétesszük a webhelyen. A P2PMoney További feltételei és a P2PMoney Adatvédelmi irányelvei a Megállapodás részét képezik.
 
Ha bármelyik partnerünk ilyen kiegészítő funkcionalitást és funkciókat biztosít (úgy, mint, de nem kizárólag médialejátszók a licenckibocsátóink által biztosított tartalomhoz), az ilyen funkcionalitás és funkciók használatát szabályozó további feltételek nem szerepelnek a Megállapodásban, de használatukat ezen feltételek szabályozzák, és ezennel vállalod, hogy az ilyen funkcionalitás és funkciók használata csak a további feltételek elfogadásával lehetséges.
 
1.ALKALMASSÁG. A SZOLGÁLTATÁSOKAT KIZÁRÓLAG OLYAN SZEMÉLYEK VEHETIK IGÉNYBE, AKIK LEGALÁBB TIZENNYOLC (18) ÉVESEK. A SZOLGÁLTATÁSOK ELÉRÉSÉVEL ÉS HASZNÁLATÁVAL IGAZOLOD, HOGY LEGALÁBB TIZENNYOLC (18) ÉVES VAGY. A Szolgáltatások használatával elismered és vállalod, hogy van jogod, hatásköröd és kapacitásod a Megállapodás vállalására, valamint arra, hogy megfelelj a Megállapodás használati feltételeinek. Ha csak szörfözöl vagy a Webhelyeket böngészed, és még nem regisztráltál a Taggá váláshoz, a Webhelyek használatát akkor is a Megállapodás szabályozza. Ha nem értesz egyet a Megállapodással, nem használhatod a Szolgáltatásokat.
 
2. TAG FELHASZNÁLÓI FIÓKJA. Amikor Tagként regisztrálod magad, és P2PMoney felhasználói fiókot hozol létre, („Felhasználói fiók”), felhasználónevet és jelszót kell megadnod a Felhasználói fiókodhoz. A jelszavad bizalmasságának fenntartásáért kizárólag téged terhel felelősség. Beleegyezel, hogy soha sem használod más Tag Felhasználói fiókját, adatlapját, felhasználónevét vagy jelszavát. Beleegyezel, hogy azonnal értesítesz minket, ha felmerül Felhasználói fiókod vagy adatlapod vagy jelszavad illetéktelen használatának gyanúja. Felhasználói fiókod és adatlapod bárminemű használatáért kizárólag téged terhel felelősség.
 
3. HATÁLYOSSÁG. A Megállapodás érvényes és hatályos marad mindaddig, amíg a Szolgáltatásokat használod és/vagy Tag vagy. Tagságodat bármikor, bármilyen okból megszakíthatod a személyes menüben található \"Regisztráció törlése\" gombra történő kattintással, majd az ott leírt utasítások követésével. A tagság akkor is megszakad, ha a P2PMoney írásos formában vagy e-mailben elküldi neked a megszakításról szóló értesítést. A P2PMoney megszakíthatja a Webhelyekhez való hozzáférésedet. A P2PMoney bármilyen okból felfüggesztheti a tagságodat; ez a felfüggesztés akkor lép érvénybe, amikor a P2PMoney elküldi neked az erről szóló értesítő e-mailt a tagság megkezdésekor vagy bármikor később megadott e-mail címre. A Megállapodás alábbi pontjai a Megállapodás megszűnését követően is érvényben maradnak: 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, és 20. fejezet.
 
4. TAGOK ÁLTALI HASZNÁLAT.  A Szolgáltatások az egyes Tagok személyes-, valamint kereskedelmi tevékenységre készültek. Ide tartozik az egyéb webhelyekre mutató hivatkozások elhelyezése, akár versenytársai a P2PMoney webhelynek, akár nem. Szervezetek, cégek és/vagy üzleti vállalkozások is válhatnak a P2PMoney Tagjává, és  használhatják a P2PMoney Szolgáltatásokat. A szolgáltatások jogsértő és/vagy jogosulatlan használata, ideértve a Webhelyek linkjeinek más helyeken feltüntetését és a Webhelyek keretben történő feltüntetését is, kivizsgálást von maga után, és a megfelelő jogi lépések megtételére is sor kerülhet. Továbbá nem regisztrálhatsz egynél több Felhasználói fiókot, saját magadon kívül más személy nevében nem regisztrálhatsz Felhasználói fiókot,-kivéve, ha Regisztrációs Pont alapítására érvényes szerződéssel rendelkezel. Továbbá felhatalmazásunk nélkül nem használhatod vagy nem kísérelheted meg használni mások Felhasználói fiókját, és szolgáltatásaink segítségével nem hozhatsz létre nem létező személynek Felhasználói fiókot.
 
5. A SZOLGÁLTATÁS TULAJDONJOGAI. A P2PMoney rendelkezik a Szolgáltatások összes tulajdonjogával és fenntartja azokat. A Szolgáltatások tartalmaznak szerzői jogvédelem alatt álló anyagokat, védjegyeket és egyéb tulajdonjogi adatokat („Szellemi termék”), amelyekkel a P2PMoney és a licenckibocsátók rendelkeznek, ideértve más P2PMoney Tagokat is. Az olyan Szellemi termékeket kivéve, amelyek közkincsnek (public domain) számítanak vagy amelyekhez írásos engedélyt kaptál, nem másolhatod, módosíthatod, teheted közzé, közvetítheted, forgalmazhatod, adhatod elő, jelenítheted meg vagy adhatod el ezen Szellemi termékeket; az, hogy a Szolgáltatásokon keresztül ilyen Szellemi termékek jutnak el hozzád, nem ruház rád vagy bármely harmadik félre semmilyen jogot, jogcímet vagy érdekeltséget az említett Szellemi termékekhez vagy termékekre, ideértve korlátozás nélkül bármely szellemi termékhez kapcsolódó jogot, ami bármely (az alábbiakban meghatározott) Tartalomhoz vagy anyaghoz kapcsolódik.
 
6. A SZOLGÁLTATÁSOKRA FELTÖLTÖTT TARTALOM. Tudomásul veszed és elfogadod, hogy a P2PMoney esetleg (de nem kötelezően) megvizsgálja a Szolgáltatásokra feltöltött és az azokon közzétett vagy megjelenített (a továbbiakban „feltöltött”), csoportosított apróhirdetéseket, tartalmakat, kommunikációt, információkat, Szellemi termékeket, anyagokat, üzeneteket, fényképeket, videókat, URL-címeket, adatlapokat és hasonlókat (összefoglaló nevén a „Tartalmat”), és letörölhet vagy visszautasíthat bármely ilyen Tartalmat, ideértve korlátozások nélkül azokat a Tartalmakat, amelyek a P2PMoney elbírálása alapján nem felelnek meg ezen Megállapodásnak, vagy amelyek sértőek, ide nem illők, illegálisak, illetve amelyek sértik más Tagok vagy harmadik felek jogait, esetleg kárt okozhatnak nekik, vagy fenyegethetik biztonságukat. A Szolgáltatásra feltöltött és a többi Tag vagy harmadik fél számára küldött Tartalomért kizárólag téged terhel felelősség. Azáltal, hogy Tartalmat töltesz fel a Szolgáltatások bármely részére, automatikusan engedélyezed, vállalod és garantálod, hogy jogod van a P2PMoney részére visszavonhatatlan, örökös, nem exkluzív, részesedésmentes és teljes mértékben kifizetett, világszerte érvényes licencet biztosítani, amely lehetővé teszi a P2PMoney számára a Tartalom reprodukálását, terjesztését, nyilvános bemutatását, előadását (ideértve a digitális hangközvetítést is) és egyéb használatát, valamint az ilyen Tartalmakból származékos munkák készítését, más munkákba történő belefoglalását, és al-licencek kiadását az előbb említettekre. Továbbá kijelented és vállalod, hogy jogod van a Tartalom feltöltésére, valamint hogy nem töltesz fel illegális vagy tiltott Tartalmat, és nem tulajdonítod el, illetve egyéb módon nem sérted meg bármely harmadik fél jogait (ideértve korlátozás nélkül minden szellemi tulajdonjogot is). Az alábbi, nem teljes lista a Webhelyeken illegális vagy tiltott Tartalmakat („Tiltott tartalom”) sorolja fel. A P2PMoney fenntartja a jogot (de nincs kötelezve) arra, hogy kivizsgáljon bárkit, aki megszegi ezt az intézkedést, és arra, hogy saját belátása szerint megtegye a megfelelő jogi lépéseket, ideértve korlátozás nélkül az említett Tartalom eltávolítását a Szolgáltatásból és az intézkedést megszegők Tagságának felfüggesztését.
 
Tiltott tartalom többek között az olyan Tartalom, amely:
 

(a) egyértelműen sértő az on-line közösségre nézve, például olyan tartalom, amely rasszizmust, elvakultságot támogat, gyűlöletet szít vagy bármilyen fizikai károkozásra buzdít bármely csoport vagy egyén kárára;

(b) másik személyt molesztál vagy molesztálását támogatja;

(c) „levélszemét,” „lánclevelek,” vagy nagy mennyiségű kéretlen levél vagy „spam”továbbításával jár;

(d) tudatosan hamis, félrevezető, vagy olyan információkat terjeszt,amelyek törvényellenes, visszaélésnek számító, fenyegető, trágár, rágalmazó,vagy becsületsértő tevékenységeket vagy viselkedést támogatnak;

(e) mások szerzői jogvédelem alatt álló munkájának illegális és/vagy jogosulatlan („kalóz”) másolata (akár    feltüntették ezt rajta, akár nem), mint például, de nem kizárólagosan, másolt számítógépes program vagy ahhoz vezető link átadása, a másolásvédelmi mechanizmusok kijátszására vonatkozó információ, zene, videó vagy egyéb Tartalom másolt változatának átadása, vagy zene- és videofájlok kalózváltozataihoz, vagy más lemásolt Tartalmat magában foglaló fájlokhoz vezető linkek;

(f) korlátozottan vagy csak jelszóval elérhető lapokat, vagy rejtett oldalakat vagy képeket tartalmaz (amelyek más elérhető oldalakról nem érhetők el linkeken keresztül);

(g) pornográf vagy szexuálisan szókimondó anyagot foglal magában, függetlenül annak formájától;

(h) olyan anyagot tartalmaz, amely 18 év alattiakat szexuális vagy erőszakos módon kihasznál, vagy személyes adatokat tesz közzé bármely 18 év alatti személyről;

(i) illegális tevékenységekhez nyújt használatukkal kapcsolatos tájékoztatást, ideértve de nem kizárólagosan ide     tartozik a törvényellenes fegyverek készítése és vásárlása, bárki személyes jogainak megsértése, illetve számítógépes vírusok átadása vagy létrehozása;

(j) kereskedelmi vagy jogellenes céllal más felhasználók jelszavát vagy egyéb személyes adatait közzéteszi; és előzetes írásos jóváhagyásunk nélkül kereskedelmi tevékenységbe és/vagy kereskedelmi értékesítésbe kezd, ideértve, de nem kizárólagosan a versenyeket, sorsolásos játékokat, árucserét, hirdetést és piramis jellegű rendszereket;

(k) tartalmaz, elősegít ilyeneket, vagy elsődlegesen a következő típusú ügyletekben használatosak: hamisított áruk, amerikai embargó alá eső termékek, illegális gyógyszerek és kellékek, lopott termékek és lopásra használható termékek, engedély nélküli kereskedés értékpapírokkal és kötvényekkel, szerencsejáték-kellékek, az állam     engedélyéhez kötött szakmai szolgáltatások vagy át nem ruházható tárgyak; vagy

(l) egyéb módon sértik a jelen Szerződést és a P2PMoney-ra kötelezettséget rónak.
 
A Szolgáltatásokat az összes érvényben lévő törvény és jogszabály betartásával szabad igénybe venni. Nem automatizálhatod a Szolgáltatások felhasználását, például szkriptek, robotok és hasonlók segítségével, üzenetek küldésére. Bár a P2PMoney nem ellenőrizheti a Tagok Szolgáltatásokon kívüli magatartását, a szabályok megszegésének számít a Szolgáltatásokon keresztül megszerzett adatok más személy zaklatására, gyalázására vagy megkárosítására, illetve más Tagokkal előzetes engedély nélkül való kapcsolatfelvételre, nekik szóló hirdetésre vagy árusításra való használata. Tagjaink hasonló hirdetésektől és megkeresésektől való védelmének érdekében a P2PMoney fenntartja a jogot arra, hogy korlátozza a huszonnégy (24) órán belül küldhető e-mailek és egyéb kommunikációs lehetőségek (ideértve a Tartalom megosztását is) számát egy, a P2PMoney által saját belátása szerint megállapított értékre.
 
7. TAGSÁGI ADATLAPOD. A Tagsági adatlapon és az aukciós tárgyak során használt tartalmak valódiságáért felelsz, nem tölthetsz fel megtévesztésre alkalmas (hamis) adatokat.
 
8.  SZERZŐI JOGOK. Tilos bármely módon feltölteni, forgalmazni vagy reprodukálni bármilyen szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, védjegyet vagy egyéb védett információt a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül. Az előbbiek korlátozása nélkül, ha úgy hiszed, hogy a munkádat lemásolták és feltöltötték a Szolgáltatásokra a szerzői jogaidat sértő módon, küldd el szerzői jogokkal foglalkozó munkatársunknak a következő adatokat: a szerzői jog tulajdonosa által intézkedéssel megbízott személy elektronikus vagy fizikai aláírása; a jogvédelem alatt álló, állításod alapján szerzői jogsértés által érintett munka leírása; annak a leírása, hogy a Webhelyeken hol található a szerzői jogokat állítólag megsértő anyag; címed, telefonszámod és e-mail címed; írásos nyilatkozat, amelyben jóhiszeműen kijelented, hogy a vitatott használatot nem engedélyezte a szerzői jog tulajdonosa, a tulajdonos ügynöke vagy a törvény; egy nyilatkozat, amelyben hamis tanúzás terhe mellett kijelented, hogy a fenti adatok megfelelnek a valóságnak, és hogy te vagy a szerzői jog birtokosa, illetve a szerzői jog birtokosának megbízásából jársz el.
 
 
 9. HARMADIK FÉL TARTALMA. Előfordulhat, hogy a Szolgáltatásokon keresztül hozzáférsz a többi Tagtól, hirdetőtől és más harmadik féltől származó tartalomhoz. Mivel az ilyen tartalmakat nem ellenőrizzük, (a) tudomásul veszed, hogy nem vagyunk felelősek az ilyen Tartalmakért, és (b) nem garantáljuk az ilyen Tartalmak által hozzáférhető információk pontosságát, alkalmasságát vagy minőségét, ezen felül pedig nem vállalunk felelőséget a többi Tag, hirdető és más harmadik fél által hozzáférhetővé tett akaratlan, kifogásolható, pontatlan, félrevezető vagy törvénytelen Tartalmakért.
 
10. FELMENTÉS. Az ide vonatkozó törvények által megengedett mértékig felmented a P2PMoney vállalatot az alábbiakkal kapcsolatos minden felelősség alól: (a) a Szolgáltatásokra feltöltött helytelen vagy pontatlan Tartalom, attól függetlenül, hogy a helytelenséget vagy pontatlanságot a Szolgáltatások valamelyik felhasználója, egy Tag, vagy a Szolgáltatásokhoz használt vagy azokkal társított eszközök vagy programozás okozta; (b) a Szolgáltatás bármely felhasználójának vagy Tagjának offline vagy online magatartása; (c) a telefonhálózat vagy -vonalak, internetes számítógépes rendszerek, szerverek vagy szolgáltatók, számítástechnikai eszközök vagy szoftverek problémái vagy technikai hibái, az e-mail kezelés vagy Tartalomlejátszók internetes vagy bármely webhelyen előforduló, technikai problémákból vagy forgalomtorlódásból adódó hibája, az itt felsoroltak kombinációja, ideértve a felhasználó és/vagy Tag vagy bármely más személy számítógépében keletkező károkat, amelyeket a Szolgáltatással kapcsolatos anyagokban való részvétel vagy azok letöltése eredményezett; (d) a Szolgáltatásokra feltöltött Tartalom, illetve a Tagok által vagy a Tagok részére küldött Tartalom, illetve a Webhelyek felhasználói és/vagy Tagjai között történő online vagy offline kommunikáció által okozott bármilyen veszteség vagy kár; és (e ) bármilyen hiba, kihagyás, megszakítás, törlés, meghibásodás, működés- vagy átvitelbeli késedelem, kommunikációs csatorna meghibásodása, valamint a Webhelyek felhasználóinak vagy Tagjainak kommunikációja során bekövetkező lopás, adatvesztés vagy illetéktelen hozzáférés.
 
 
11. AZ USA EXPORTSZABÁLYOZÁSI ELŐÍRÁSAI. A P2PMoney által a Szolgáltatásokon keresztül biztosított bármely szoftverre (a „Szoftver”) vonatkoznak továbbá az Egyesült Államok exportszabályozási előírásai. Tilos Szoftvert letölteni a Szolgáltatásokról, vagy bármely módon exportálni vagy újraexportálni (i) a következő országokba, azok állampolgárai vagy lakosai részére: Kuba, Irak, Líbia, Észak-Korea, Irán, Szíria, Szudán és minden olyan ország, amely az Egyesült Államok kereskedelmi embargója alatt áll; vagy (ii) olyan személyeknek, akik a U.S. Treasury Department\'s list of Specially Designated Nationals listáján a U.S. Commerce Department\'s Table of Deny Orders-ben szerepelnek. A Szoftver letöltésével vagy használatával vállalod és garantálod, hogy nem tartózkodsz ezen országokban, nem tartozol ezen országok hatáskörébe, nem vagy ezen országok állampolgára vagy lakosa, és hogy nem szerepelsz bármelyik hasonló listán.
 
12. ALKALMAZANDÓ JOG ÉS VÁLASZTOTTBÍRÁSKODÁS. Ezen Megállapodásra Nevadai állam törvényei vonatkoznak, de nem helyeznek hatályba kollíziós alapelveket, amelyek biztosítanák a törvények más hatáskörben történő alkalmazását. Megállapodsz a P2PMoney vállalattal, hogy bírósági eljárás esetén alávetitek magatokat a Northern District of Nevada (USA) székhelyű szövetségi bíróságok ítéletének. Az ilyen eljárást egy olyan alternatív vitamegoldásokat (ADR) szolgáltató félen („ADR-szolgáltató”) keresztül kell végezni, amely az eljárásokat a jelen fejezetben lefektetett módon és az ADR-szolgáltatókat kötő szabályok betartásával vezeti le, kivéve, ha ezek a szabályok összeütközésben vannak a Megállapodással. Az ADR-szolgáltatót az eljárást követelő fél ajánlja, a másik félnek pedig tilos nem megalapozott okból elutasítania az ajánlott ADR-szolgáltatót. Az ADR-szolgáltatóra és a felekre a következő szabályok vonatkoznak: a) az eljárás intézése telefonon, interneten és/vagy kizárólag írásban történik - a kívánt intézési módot az eljárás kezdeményezője választja ki; b) az eljárás teljes egészét angolul kell lefolytatni, vagy bármely olyan egyéb nyelven, amelyben a felek kölcsönösen megegyeznek; c) az eljárás során nem kerülhet sor a felek vagy tanúk személyes megjelenésére, kivéve, ha ebben a felek kölcsönösen megegyeznek; és d) a szervező által megállapított kártérítési kérelem benyújtható bármelyik megfelelő hatókörrel rendelkező bíróságnak. Valamennyi fél viseli a saját költségeit (ideértve az ügyvédi díjakat is) és az eljárás miatt felmerülő költségeket, az ADR-szolgáltató díjának terheit pedig egyenlően kell elosztani a felek között. Az előbb felsoroltak ellenére a P2PMoney szellemi tulajdonának védelmében bármelyik megfelelő hatókörrel rendelkező bíróságra benyújthat gyorsított bírósági beavatkozás vagy méltányos jóvátétel iránti kérelmeket. Fontos, hogy a tartózkodási helyeden érvényes törvények eltérhetnek a Nevadai törvényektől. Mindig azokat a nemzetközi és helyi törvényeket, előírásokat, rendeleteket és szabályokat kell betartani, amelyek alkalmazhatóak a Szolgáltatások használatára.
 
13. ELEKTRONIKUS KOMMUNIKÁCIÓ. A közted és a P2PMoney között zajló kommunikáció elektronikus úton történik, akár a Webhelyek használatával, akár e-mailben, akár olyan formában, hogy a P2PMoney értesítéseket tölt fel a Szolgáltatásokra vagy e-mailben kapcsolatba lép veled. Szerződéssel kapcsolatos ügyintézés esetére (a) beleegyezel, hogy a P2PMoney vállalat elektronikus formában kommunikál veled; és (b) tudomásul veszed, hogy a P2PMoney által feléd elektronikus úton közvetített összes használati feltétel, megállapodás, értesítés, közlés és egyéb kommunikáció megfelel minden olyan jogi követelménynek, mint az említettek írásos formája. Az előzőekben felsoroltak nincsenek hatással elidegeníthetetlen jogaidra. Az értesítésről történő leiratkozás a szolgáltatás jellegéből adódóan nem lehetséges. Amennyiben nem kívánsz tőlünk e-mailt kapni, jelezd a management@p2pmoney.eu címre és töröljük fiókodat.
 
18. KÁRTALANÍTÁS. Tudomásul veszed, hogy kárpótolod és felelősségtől mentesnek tekinted a P2PMoney vállalatot, annak leányvállalatait, társvállalatait, tisztviselőit, egyéb partnereit és alkalmazottait minden olyan veszteség, teher, követelés (ideértve az ésszerű mértékű ügyvédi díjakat is) esetén, amelyek úgy keletkeztek, hogy a Szolgáltatásokat a Megállapodástól eltérően használtad, és egy harmadik fél emiatt követeléseket támasztott a P2PMoney vállalattal szemben, és/vagy a Megállapodás megszegéséből erednek, és/vagy minden olyan esetben, amikor megszegted a fentiekben felsorolt garanciákat és vállalásokat.
 
19. EGYÉB. Ezen Megállapodás képezi a Szolgáltatások használatára vonatkozó teljes megegyezést közted és a P2PMoney vállalat között. Ha a Megállapodás bármely rendelkezése érvénytelennek minősül, a Megállapodás további részei ettől függetlenül hatályosak maradnak. Az itt leírtaktól függetlenül a Megállapodásnak nincs harmadik fél kedvezményezettje, és semmilyen harmadik fél (ideértve a többi Tagot is) nem rendelkezik a Megállapodás bármely pontjának végrehajtási jogával. Ha a Megállapodás bármely rendelkezése érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, az adott rendelkezést módosítjuk a helyi törvényeknek leginkább megfelelő módon, miközben a Megállapodás többi rendelkezése változatlanul hatályos marad. Ha a P2PMoney nem gyakorolja vagy hajtja végre a Megállapodásban lefektetett bármely jogát vagy rendelkezését, az nem tekinthető az ilyen jogok és rendelkezések jogfeladásának. A Megállapodás fejezetcímei csak az olvashatóságot szolgálják, jogi és szerződésbeli következményük nincsen. A Megállapodással kapcsolatos kérdéseiddel fordulj hozzánk.
 
20. SZERZŐI JOGOK/VÉDJEGYADATOK. Copyright © 2010 P2PMoney EUROPE Inc. Minden jog fenntartva. A Szolgáltatásokban megjelenő védjegyek, szimbólumok és szolgáltatási jelzések („Jelzések”) saját tulajdonunk vagy harmadik felek tulajdona. Ezen Jelzések előzetes írásbeli engedélyünk vagy az adott harmadik fél előzetes engedélye nélkül történő használata tilos.Elolvastam és elfogadom a felhasználói feltételeket (*)

000000