Bejelentkezés

Jelentkezz be könnyen Facebook azonosítód használatával!

Már rendelkezem P2P Money fiókkal.


Regisztrálj! Regisztrálj!

Bejelentkezés

Bejelentkezés

bejelentkezési adatok megjegyzése

Elfelejtettem a jelszavam

Belépés
jelszó

Regisztrálj! Regisztrálj!

Területi vezető partnereket keresünk

Partner-hálózat kiépítése


A P2P Money Europe a www.p2pmoney.eu oldal tárgyakkal történő feltöltéséhez, értékes, érdekes nyereménytárgyak megtalálásához, nyeremények átadásának bonyolításához, helyi kampányok és népszerűsítés lebonyolításához partner hálózatot üzemeltet.
A partner hálózat vidéken megyei színtű, míg a fővárosban kerületekre osztott.


Partnerünk mit nyerhet velünk?
Kimagasló jövedelemet, változatos és érdekes feladatokat, sikerélményt, kötetlen munkaidőt.


Területi Vezetői státuszt kínálunk. Ki a Területi Vezető? Miért van szükség a területi vezetőre? Mi a feladat?

A P2P Money Europe INC-vel szerződéses viszonyban álló olyan magánszemély vagy vállalkozás, aki a szerződéskötéstől számított öt (5) évig tölti be szerepét. Feladata a hozzá tartozó területen képviselni a P2P Money Europe INC. és a területén élő regisztrált tagok érdekeit, a brand megismertetését. Feladatai közé tartozik az aukciós tárgyak internetes ellenőrzése, jóváhagyása, a nyeremények átadása, a nyereményekhez kapcsolódó ügyintézés.

Területi kizárólagosságot kap a Területi Vezető?

Igen. Ha minden feltétel rendelkezésre áll, akkor kizárólagosan bizosítunk egy területet, ahol az ott élő magánszemélyek (akik nem tudják eladni, házukat, autójukat, ékszereiket, gépeiket), valamint az ott dolgozó vállalkozások (akik ingatlannal, autóval, ékszerrel, gépekkel, műtárgyakkal foglalkoznak) csak a Területi Vezetőn keresztül tudnak szerződni a p2pmoney-val. (Egy egész megye értékesítési bevételéről beszélünk!)

Miben más ez az értékesítési módszer, mint a hagyományos eladás? Miért vagyunk biztosak abban, hogy az emberek nálunk fogják eladni értékeiket?

Ez egy játék, ahol a nyeremények a feltett tárgyak. A játékosok itt nem megveszik a tárgyakat, hanem megnyerik. A játék egyszerű, logikával megnyerhető, a nevezési díj elenyésző a megnyerhető tárgy értékéhez képest.
Talán a legjobban egy pénzdíjas versenyhez lehet hasonlítani. Az alapelv hasonló. Hozzunk össze egy csapat olyan versenyzőt, akik nevezési díjat fizetnek azért, hogy közülük a legjobb megnyerje a fődíjat.
Úgy tartjuk, hogy az általunk kifejlesztett és működtetett rendszer a jövő nagyszerű értékesítési módszere. Nem hitelekre, nem egyösszegű készpénzes vásárlókra kell alapoznunk, mivel nem egy személy fogja kifizetni a tárgyat, így azok is vagyontárgyakhoz, értékekhez juthatnak akik egyébként nem engedhetnék ezt meg soha maguknak.

Egy kisebb összeg kockáztatásával valóban nagy értékek cserélnek gazdát, mindezt úgy, hogy egy teljesen ellenőrizhető, világos játékszabályokon alapuló, számokkal folytatott versenyben lehet összemérni az emberi logikát, stratégiai készséget.

Foglaljuk össze a p2pmoney partnerséggel kapcsolatos előnyöket:

-a szolgáltatás egyedülálló, nincs konkurencia
-a teljes képviselet akár egy laptopról is üzemeltethető
-nem szükséges hozzá vállalkozásra (magánszeméllyel is tudunk szerződni)
-nem igényel különös eszközberuházást, nem kell irodát bérelni, nincs szinte rezsi
-azonnal indítható, azonnal bevételre lehet számítani
-magas jutalékot fizet
-hosszútávú munka
-otthonról is végezhető
-nincs fenntartási költség

Ahhoz, hogy valaki egy adott régió vezetője legyen, NEM SZÜKSÉGES ott laknia.

A kidolgozott rendszer, a monopolhelyzetben lévő, abszolút keresletnek örvendő szolgáltatás, a várható kiemelkedő nyereség mind együttesen képezik a P2P Money vállalkozás sikerét és értékét.
Partnereink abszolút kidolgozott, kifort, értékes vállalkozási részt kapnak tőlünk. Tömegeket érintő szolgáltatásból járó extraprofitot, kötötlen időben végezhető munkát, amely nem hasonlítható semmilyen formában össze egyéb, más piacon található vállakozási formával.


A fentiek alapján az alábbiak szerint Területi vezető partnereket keresünk

Kimagasló jövedelem, változatos és érdekes feladatok, sikerélmény, kötetlen munkaidő, hosszútávú anyagi biztonság. Ezekkel a szavakkal lehet jellemezni a P2P Money partnerséget.

Partnereink több mint felét már megtaláltuk. A hiányzó láncszemeket keresve, szeretnénk megszólítani ajánlatunkkal. (nem MLM, nem vásárlóközösség, összesen 8-10 vállalkozásról v. magánszemélyről lehet szó)

Európában egyedül álló, egy éve sikeresen működő, folyamatosan bővülő aukciós szolgáltatásunkhoz keresünk üzleti partnereket az alábbi területekről:
-Budapest (I,IV, V, VI, XIII,)
-Komárom Esztergom Megye
-Jász-Nagykun-Szolnok Megye
-Borsod Abaúj Zemplén Megye
-Szabolcs Szatmár Bereg Megye

Várjuk jelentkezésed a +36 30 33 44 55 0 telefonszámon, vagy a management@p2pmoney.eu  p2p money (nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó) link címen.

Tovább a multilicit kampányoldalunk megtekintéséhez. p2p money (nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó) link

000000