Bejelentkezés

Jelentkezz be könnyen Facebook azonosítód használatával!

Már rendelkezem P2P Money fiókkal.


Regisztrálj! Regisztrálj!

Bejelentkezés

Bejelentkezés

bejelentkezési adatok megjegyzése

Elfelejtettem a jelszavam

Belépés
jelszó

Regisztrálj! Regisztrálj!

Napról-Napra Gyakorló játék

A multilicit játék élesben történő kipróbálása érdekében minden nap indítunk gyakorló játékot.
Nincs más teendőd, mint az aktuális Napról-Napra játék mellett található foglalok gombra kattintani.

P2P Money - nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó

Ingyen nevezhető, aukciós-, gyakorló játék. A gyakorló játékot minden nap indítunk. A gyakorló játék a P2P Aukciók-Játékok p2p money (nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó) link menüpontban találhatók. A gyakorló játék az aukciós lista első helyén található. A játékban való részvétel ingyenes, csak (ingyenes) regisztrációhoz kötött.

A „Napról-Napra” aukciós játékon való részvétel ingyenes, feltétele a játék indulását megelőző helyfoglalás. A játék minden nap, 19:00-kor indul (CET magyar idő szerint). Időtartam: 2 óra. Aukció zárása: 21:00 (CET magyar idő szerint). Az aukciós játék zárásakor a játékban résztvevő játékosok virtuális számláján 1 db Licitcent jóváírásra kerül (ha a játék folyamán a játékos legalább egy licitet elhelyez a Licitkonzolon).

A gyakorló játékban nem robotokkal (mint a szimulátor  p2p money (nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó) link esetében), hanem valóban egymás ellen játszanak a játékosok. Minden úgy történik, mint az igazi éles játékban, a játék végén pedig a résztvevők számára letölthetővé válik a teljes játéklista. A játéklista másodperces pontossággal emelkedő sorrendben találhatók meg az összes játékos által megtett licit.

000000