Bejelentkezés

Jelentkezz be könnyen Facebook azonosítód használatával!

Már rendelkezem P2P Money fiókkal.


Regisztrálj! Regisztrálj!

Bejelentkezés

Bejelentkezés

bejelentkezési adatok megjegyzése

Elfelejtettem a jelszavam

Belépés
jelszó

Regisztrálj! Regisztrálj!

Játék Managereket keresünk

Akarsz egy dinamikus, fiatalos csapat tagja lenni, embereket szórakoztatni, játékot szervezni, miközben kamatoztathatod eddig megszerzett tapasztalataidat?

Jelentkezz a P2P Money Csapatába Játék Managernek!

 

Németh Szabolcsnak hívnak, a P2P Money Europe Részvénytársaság európai igazgatója vagyok. Köszönöm, hogy érdeklődést mutatsz, Európa legnagyobb egységes játékrendszerében történő aktív részvétel iránt.

A cégről:

A P2P Money Europe Részvénytársáság kifejezetten abból a célból alakult, hogy a saját szabadalmú multilicit játékát megismertesse és megszerettesse Európával. 2009 márciusában p2pmoney néven, 2010 januárjában p2pwin néven, majd 2010 áprilisában multilicit néven elindult oldalainkon, multilicit játékok sokaságát kínáljuk a szórakozni vágyóknak. Természetesen mint minden újdonságot, az első időben óvatosan és kétkedve fogadták a látogatók. Közel másfél éves stabil és fejlődő piaci jelenlétünk, több mint ötszáz lebonyolított nyílt és zár multilicit játék, biztos hátterünk meggyőzte látogatóinkat, hogy a P2P Money Europe egy különleges értéket és értékrendet képviselő vállalkozás, melyre érdemes odafigyelni. A multilicit rendszere teljes egészében kész áll arra, hogy meghódítsa Európát. Igen meghódítsa, hiszen ez a nagyszerű és szórakoztató játék több egy egyszerű időtöltésnél.

A játékról:

A Multi Challenge egy meghívásos, játékos csoportoknak szervezett, nevezéses, pénzdíjas multilicit játék." Fontos, hogy a MC játékok nem csak pénzért, hanem csupán szórakozásból is játszhatóak.

Azért, hogy még is legyen tétje a játéknak, el lehet majd nyerni a többiektől az összegyűjtött LicitCenteket, majd beváltani azokat különböző értékes tárgyakra.

A pénzdíjas játékokban már 1 (egy) euro részvételi díjjal lehet nevezni. A nyeremények kifizetését nem kötjük minimumhoz, így bármilyen összeget átutalunk a nyertes számlájára, sőt igény esetén át lehet adni a másiknak a megnyert pénznyeremény egy részét, vagy fel lehet használni a nyereményt mind a p2pmoney oldalon található tárgynyereményes, mind a p2pwin oldalon található játékokban is.

A játék célja, hogy a naponta több tíz, esetleg több száz fős, akár LicitCentért, akár pénznyereményért folyó játékon keresztül egyre nagyobb népszerűséget kapjon a multilicit játék, egyre többen kipróbálhassák, szórakozhassanak vele.

Ha valamelyik este barátaiddal zárt körű multilicit játékot szeretnél játszani, nincs más dolgod, mint egy kérést küldeni a Játék Managernek és Ő az általad meghatározott paraméterek szerint elindítja a játékot. Mire jó ez?
Például arra, hogy egy baráti társaság játszani szeretne egymás ellen, akkor azon a játékon csak azok tudnak részt venni, akik kaptak meghívót, így az esetleges nyertes biztos hogy közülük fog kikerülni. Meghatározhatják, hogy mennyi legyen a nevezési díj, kik vehetnek részt a játékban, mikor induljon a játék. Ezen paraméterek meghatározása, korlátlan lehetőséget biztosít arra, hogy a MC játékban résztvevők egyedi igényeinek megfelelően induljanak el az ingyenes és a pénzdíjas játékok.

 

A feladat:

Amennyiben Játék Manager szeretnél lenni az alábbi feladatokat kell elvégezned:

  • játékos tagok gyűjtése
  • gyakorló játékok indítása
  • tagjaid által kért játékok indítása
  • megfelelő számú érdeklődő esetén pénzes játékok indítása

Hangsúlyozom, a játékos tagok gyűjtése során nem kell semmit eladni, nincs előfizetési díj, nincs kötelező vásárlás, nincs tagdíj, nem kell webkonferenciákat tartani, barátokat rábeszélni. Itt szórakozásról, ingyenes szórakozásról van szó. Jöjjön próbálja ki, játsszon csak ingyen, vagy ajándékokért. Nem kötelező pénzért játszani, aki akar, az viszont tud.

Természetesen a JM oktatásban részesülnek, illetve minden fontos segítséget megkapnak a sikeres és eredményes munkához.

A díjazás:

Jutalékos rendszerben dolgozunk. Minden általad szervezett játékból, vagy a játékosaid által igényelt játékból jutalékot kapsz.

Jelentkezés:

Úgy gondolom, hogy a fenti információk elégségesek ahhoz, hogy te mint jelentkező, el tudd dönteni, részt kívánsz-e venni ennek a rendszernek a kiépítésében és hosszútávú üzemeltetésében. Arra szeretnélek megkérni, hogy pár sorban mutasd be magad, és kérlek, hogy az alábbiakra feltétlenül térjél ki összefoglalódban:

  • mivel foglalkozol
  • hol élsz
  • mennyi idős vagy
  • mennyi időt töltesz az interneten
  • mekkora Social Media (IWIW, Facebook, Twitter, stb) kapcsolatod van (ismerősök)

Jelentkezésed a manager@p2pmoney.eu p2p money (nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó) link címre várjuk.

 

 

000000