Bejelentkezés

Jelentkezz be könnyen Facebook azonosítód használatával!

Már rendelkezem P2P Money fiókkal.


Regisztrálj! Regisztrálj!

Bejelentkezés

Bejelentkezés

bejelentkezési adatok megjegyzése

Elfelejtettem a jelszavam

Belépés
jelszó

Regisztrálj! Regisztrálj!

P2P Money Románia

A P2P Money szolgáltatásai 2010 augusztus végétől elindulnak Romániában is. Az oldal teljes funkcionalításában román nyelven legkésőbb 2010 Szeptember 15.-éig elkészül.

Ezután már nem csak játékosként tudnak a román állampolgárok részt venni a játékokban, de saját vagyontárgyaik aukciós játék (multilicit) keretén belüli értékesítésére is lehetőséget kapnak. A románia területét 11 régióra osztottuk fel, mely területek franchise üzemeltetésére a magyar nyelvterülethez hasonlóan, romániában is keressük azokat az üzleti partnereket, akik új lehetőséget látnak a P2P Money által nyújtott innovatív szolgáltatásokban.

A területek a következők:

1 régióArad, Bihor, Satu Mare, Timiș
2 régióBistrița/Năsăud, Maramureș, Sălaj, Suceava
3 régióHarghita,Cluj, Covasna, Mureș
4 régióBacău, Botoșani, Lași, Neamț, Vaslui
5 régióConstanța, Tulcea
6 régióGiurgiu,Ilfov
7 régióBucurești I.,București II.,București III.,București IV.,București V.,București VI.
8 régióAlba, Hunedoara, Caraș-Severin, Sibiu
9 régióBuzău, Brăila, Galați, Ialomița, Călărași
Vrancea
10 régióArgeș, Brașov, Dâmbovița, Prahova
11 régióDolj, Gorj, Mehedinți, Olt,Teleorman,Vâlcea

A feladata:

A régiót üzemeltető üzleti partnert Money Régió Managernek (MRM) nevezzük. Magánszeméllyel és céggel is tudunk szerződni.
A szerződéskötéstől számított öt (5) évig tölti be szerepét.

Feladata a hozzá tartozó területen képviselni a P2P Money Europe INC. érdekeit, a brand megismertetését, a szerződésében és az összefoglalóban meghatározott feladatokat végzi.

A MRM elsődleges feladatai a következők:

A kijelölt régióban (település, város, megye) eladó, értékes vagyontárgyak felkutatása, p2pmoney internetes weboldalára történő feltöltése (feltöltetése).

A kijelölt régióból (település, város, megye) önálló feltöltések ellenőrzése.

A MRM saját maga is rendelkezik regisztrációs joggal, elsősorban annak érdekében, hogy az internetes kapcsolattal nem rendelkező olyan lehetséges ügyfelek esetében, akik a tagrendszerbe belépnének (akár eladóként, akár vevőként), de technikai akadályok miatt (nincs internetes kapcsolata, számítógépe, idős korú, bonyolult számára a regisztrációs folyamat, stb.) ezt nem tudják megtenni, regisztrációjukat nevükben elvégezze.

Az illetékességi területén a lehető legtöbb, bármilyen típusú előfizetés értékesítése.

Az illetékességi területén bármilyen módon regisztrált ügyféllel (eladó/vevő) a teljes értékesítési folymat során együttműködés, kapcsolattartás.

A nyeremény átadásával kapcsolatos feladatok ellátása, a P2P Money Europe INC., képviselete az átadások során.

Amennyiben úgy látod, hogy szeretnél egy hosszútávú, tömegeket érintő, egyedülálló, biztos egzisztenciát nyújtó vállalkozást elindítani, várjuk jelentkezésed a gomory.peter@p2pmoney.eu p2p money (nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó) link címre küldött rövid bemutatkozó levél segítségével. Kérünk, hogy a levélben feltétlenül térj ki, hogy melyik terület után érdeklődsz, jelenleg mivel foglalkozol, illetve telefonos elérhetőségedet se felejtsd megadni (Minden érdeklődőnek visszajelzünk).

Amennyiben telefonon szeretnél érdeklődni, kérlek hívd a +36 20 517 4444, vagy a +40 312 24 96 91 telefonszámon Gömöry Péter hálózati igazgatót.

 

000000